עוגיות איטלקיות מסולסלות של מאמה ליביה
אחרי שהביאה לנו את טעמן של העוגיות המסורתיות מיוון וספרד, מביאה לכם מירב שיינר מתכון של משפחה איטלקית לעוגיות קרוסטולי מתפצחות בניחוח תפוז שמזכירות בצורתן, איך לא, פסטה
אחרי שהביאה לנו את טעמן של העוגיות המסורתיות מיוון וספרד, מביאה לכם מירב שיינר מתכון של משפחה איטלקית לעוגיות קרוסטולי מתפצחות בניחוח תפוז שמזכירות בצורתן, איך לא, פסטה
המיתולוגיה היוונית שולחת זרועותיה לכל מסורת הקשורה ביוון, וכך גם לעוגיות הכל כך ייחודיות האלה המגיעות אלינו מהאי כריתים. מירב שיינר נוברת בספרי ההיסטוריה ואופה עוגיות פריכות וריחניות המשלבות בין טעמי התפוז והברנדי לשומשום
לכל מקום בעולם המסורות שלו, המאכלים שלו והעוגיות שלו. מירב שיינר יצאה למסע עולמי בעקבות העוגיה. התחנה הראשונה, חבל אנדלוסיה שבספרד הידוע בעוגיות הפולבורון שנמסות בפה ועטפות כבונבונירות