אולמאש פיטה: פאי תפוחים הונגרי מפנק
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
הלוקומדס הן הסופגניות של המטבח היווני- כדורי בצק פריכים וזהובים שמגישים עם סירופ של דבש מתובל. מירב שיינר מדריכה שלב אחרי שלב בדרך למתכון המושלם
כדי שתחילת השנה תתחיל עם הרבה אנרגיות טובות מכינה מירב שיינר חטיפי אנרגיה עם פיצוחים, דבש והפתעות שאפשר לארוז בתיק האוכל ולמלא את המצברים בשעת הצורך