חדש באילת: מסעדת קובה ביתית
העיר הדרומית אילת מתחדשת במסעדה שהיא על טהרת הקובה: תכירו את הקובה של לילך, המציעה את הכופתאה האהובה בשלל צורות, גדלים וטעמים
העיר הדרומית אילת מתחדשת במסעדה שהיא על טהרת הקובה: תכירו את הקובה של לילך, המציעה את הכופתאה האהובה בשלל צורות, גדלים וטעמים
מבחינת עוצמה וכוח כלכלי וצבאי האי השכן הוא כבר לא מה שהיה בתקופת בית שני, אבל מבחינת אוכל זה כבר סיפור אחר. פשטידת תרד, שיפודי סופלקי, יוגורט צזיקי ואפילו סופגניות יווניות - המאכלים הכי טעימים שיצאו מיוון
אם נמאס לכם לספור קלוריות, טור ג'אנק חדש יעזור לכם לפרוק כל עול בלי להתנצל . לכבוד חג הג'אנק פוד היהודי, חנוכה, המדור נחנך עם סופגניית מרשמלו אימתנית, ללא עכבות
בן, אדם, וסופיה קונפורטי מצטרפים לאבא - אבי קונפורטי (צפרה, טופולופומפו, זוזוברה) במטבח ומכינים לביבות שורשים ייחודיות, כמו שרק אבא יודע, לכבוד חנוכה
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
אחרי שמאפיית לחמים תקעה יתד בניו יורק והפכה לאחת המאפיות הפופולריות בעיר, כעת מתמכרים תושבי העיר לסופגניות, שמהוות תחרות של ממש לדונאטס
היום בעידן השפע אפשר ליצור אינסוף גיוונים מעניינים ללטקעס המסורתי. פיליס גלזר מציעה לכם לביבות כרובית, לביבות סומאק וזיתים ואפילו גירסה טבעונית בריאה
מיה ויהלי בן אדרת משתלטים לאבא שאול (קימל, התרנגול הכחול, מר וגברת לי) על המטבח ויחד הם מכינים סופגניות יווניות מתוקות לחג החנוכה
יוסי שטרית ממסעדות הקיטשן מרקט ואונזה מארח במטבח שלו אורחת מיוחדת - בתו אופיר, ויחד הם מכינים ספינג' לכבוד חג החנוכה
בלי ביצים, פירורי לחם או גבינות - כל מה שצריך ללביבה הענקית הזאת זה בסך הכל תפוחי אדמה טובים ותבלינים. דרור פילץ מתארח אצל אורלי פלאי ברונשטיין בטור חנוכה חגיגי
רועי סופר, שף מסעדת בינדלה, מקבל לכבוד חנוכה עזרה מיוחדת - ילדיו יובל וליהיא סופר, נכנסים איתו למטבח ומטגנים אתו לביבות תפו"א חגיגיות
המונה מתוודע למאפה גוז'גיז'ה במאפיית לחם בוכרי בת"א ומתאהב בבצק החם והמשביע שמפיץ ריח אלוהי, ובתוכו בשר עסיסי, שומן כבש, וקצת בצל. כל התענוג הזה תמורת 10 שקלים בלבד