שבוע האוכל הארגנטינאי: מה אוכלים ואיפה?
הישראלים אוהבים בשר והרבה, כשלמעשה רוב הנתחים שעולים אצלנו על המנגל מגיעים משדות המרעה של ארגנטינה. אירועי האוכל הארגנטינאי שחלים השבוע הם הזדמנות מצוינת להכיר עוד מהמטבח הטעים הזה
הישראלים אוהבים בשר והרבה, כשלמעשה רוב הנתחים שעולים אצלנו על המנגל מגיעים משדות המרעה של ארגנטינה. אירועי האוכל הארגנטינאי שחלים השבוע הם הזדמנות מצוינת להכיר עוד מהמטבח הטעים הזה
אחרי שבעה ימים של לביבות, סופגניות, ספינג'ים ושאר מטוגנים, בנר השמיני אפשר בהחלט להניח את השמן בצד וליהנות מהמתכון של המזללה האסייתית דה באן לסופגניות מאודות במילוי שוקולד
חגיגות חג החנוכה ביחד עם חגיגות הזכייה של מסי ונבחרת ארגנטינה בגמר המונדיאל, עשו לנו חשק עז להדליק נר עם צ'ורוס פריך ומטוגן שנטבל ברוטב שוקולד וריבת חלב
הבשלנית הבוכרית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מנדבת את המתכון המשפחתי לצ'יבורקי מסורתי: מאפה מטוגן במילוי בשר
אמנם הוא לא מתוק, אבל התשובה הטוניסאית לספינג' המרוקאי הוא כמובן הפריקסה: לחמניה מטוגנת בשמן עמוק וממולאת בכל טוב
כפתיח לארוחה או לצד מרק, מטוגן או אפוי, במילוי פטריות או תפוחי אדמה, הפירושקי הרוסי מושלם בכל מצב ובמיוחד בחנוכה
כולנו מכירים את הספינג' הצפון אפריקאי, אבל השף עודד סיידא הופך אותו לתענוג חורפי באמצעות מילוי של דובדבני אמרנה וציפוי של שברי פיסטוק ותבלינים חמים
הכופתה, הלביבה ההודית המפורסמת, מקבלת טיפול עשרת אלפים בשמן עמוק מהשף יובל בן נריה ממסעדת טאיזו
פרויקט מיוחד: זוהי אמנם שעתן היפה של הסופגניות, אבל בצק מטוגן או ממולא הוא לחלוטין לא המצאה מקורית של המכבים. החל מהיום, ובמשך כל החג, יעלו מתכונים ל"סופגניות עדתיות" מכל העולם. אנחנו מתחילים את המסע שלנו עם הלנגוש ההונגרי
אחרי סגירתה של אחד העם אחד של מיכל אנסקי, נחתמה היום העיסקה עם הרוכשים החדשים: מסעדת ראצ'ה הירושלמית תפתח מסעדה גרוזינית חדשה בלוקיישן בתחילת ינואר ומבטיחה להביא בשורה חדשה לתל אביב