בראסרי: הקהל הוא השופט הטוב ביותר?
לאבי אפרתי יש סימפטיה לבראסרי, אבל גם בביקור הנוכחי היה פער משמעותי בין רמת האוכל לבין האווירה והשירות. בבראסרי כמו בבראסרי, ממשיכים בגישת ה"סוס מנצח לא מחליפים"
לאבי אפרתי יש סימפטיה לבראסרי, אבל גם בביקור הנוכחי היה פער משמעותי בין רמת האוכל לבין האווירה והשירות. בבראסרי כמו בבראסרי, ממשיכים בגישת ה"סוס מנצח לא מחליפים"
כשטוניסאים אורגינל מכינים פריקסה, רק טוב יוצא מזה. המונה מתמוגג מיצירת המופת של מזוז ברעננה, שמתפקעת מטריות וסלטים משובחים. רק אל תשכחו לנמנם אחרי
אחרי מסעדת שף נוצצת במרכז תל אביב, פתחו צמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית מסעדת אוכל רחוב ביתית בבמתחם הבורסה ברמת גן. בהמשך - מתוכננות מסעדות נוספות בז'אנר
טסים לחופשת חורף? רשימת המסעדות הבאה היא בדיוק מה שאתם זקוקים לו. איפה תאכלו את ההמבורגר הכי מושחת בניו יורק, איזו גלידה פריזאית תגרום לכם לזנוח את המקרונים של פייר הרמה ואיזו מסעדה לונדונית תמצאו בסוהו מאחורי שלטים פרובוקטיביים?
פושון המרגשת במתחם שרונה בת"א סיפקה לאבי אפרתי חוויה מוזרה ורחוקה מהמקבילה הצרפתית. בשביל אוכל כזה - אנחנו לא באמת זקוקים לפושון
דווקא עכשיו, יש סיבה נהדרת להגיע לירושלים: תכירו את מסעדת רובע 5 של השף אוהד אמזלג שמגישה מנות עדתיות בגרסה עכשווית
במה שנראה כמו מכולת קטנה, מגלה המונה גן עדן לזללנים, שותה קפה שחור בחינם ויורד על באגט נקניק משובח עם רעב שלא ידע שקיים על הבוקר
אזלת ידה של המדינה בניהול משק הציד החוקי בישראל גורמת לכך שזאבים תוקפים רועי צאן וחזירי בר אוכלי כל מטילים אימתם על בוקרים וחקלאים. אליהו בכור עטיה ממרום גולן החליט להפר את קוד השתיקה ויש לו גם לא מעט ביקורת כלפי הירוקים
למרות ניסיונות כנים לייצר בסילו החדשה בחולון מקום שכיף לבלות בו, בשלב זה רק הקונספט והאריזה עובדים ואילו התוכן, רחוק מלספק את הסחורה. אבי אפרתי חוזר מאוכזב
קובי רובין מגיע השבוע לרמת גן, וקובע חד משמעית: השניצל של רמת גן הוא השניצל של אהובי, גס, טעים, רב מימדים ובלי חארטות. והמחיר - 28 שקלים על מנה שקשה עד בלתי אפשרי לסיים
מסעדת נומה הדנית שהוכתרה כטובה בעולם תיפתח מחדש בעוד כשנה כדי להגשים את חלומו הטוטאלי של השף רנה רזדפי. עד שזה יקרה, נפגשנו עם השף-קונדיטורית ליאור משיח, ששבה משלושה חודשים וחצי מפרכים של סטאז' במסעדה של השף הטוב בעולם
מאיגרא רמא לבירא עמיקתא: אבי אפרתי חזר לבדוק מה קורה בהרברט סמואל בעידן פוסט יונתן רושפלד, וחווה את הארוחה הגרועה ביותר שאכל במקום
בצפון ת"א המונה מתקשה בדרך כלל למצוא סעודה טובה ומשתלמת, אבל לפני מספר שבועות נפתחה באזור חומוסייה חדשה ומשובחת ששינתה את התמונה
אחרי הסערה שהתרחשה בה לפני למעלה משנה, אפף את מסעדת רפאל בת"א שקט תעשייתי. אבי אפרתי חוזר לאכול בה כשרפי על הסוס ומתמוגג מעסקית ללא דופי שמספקת תמורה מרהיבה למחיר