סקון נקון: תאילנדית לכל המשפחה
במסעדה התאילנדית סקון נקון בראשון לציון מקצרים בתבונה את המרחק בין המקור האקזוטי לבין טעם הקהל, ומגישים אוכל תאילנדי טעים ובמחירים הגונים
במסעדה התאילנדית סקון נקון בראשון לציון מקצרים בתבונה את המרחק בין המקור האקזוטי לבין טעם הקהל, ומגישים אוכל תאילנדי טעים ובמחירים הגונים
מהו סוד הקסם של הכפר הקטן, שבו שפע של מסעדות קטנות ומעולות המתמחות באוכל גלילי ועשבים עונתיים? סיור טעימות חורפי בכפר ראמה, הפנינה של הגליל
בכוך קטן בשוק פתח תקווה מסתתרים בצקים מופלאים ופריכים במילוי פשוט ואלוהי של בשר טחון. מבחינתו, תקראו לזה סמבוסק או פירושקי, העיקר שהטעם מופלא כל כך
בין אם אתם סטודנטים או עצמאיים, זה תמיד סיפור למצוא בית קפה נעים וטעים לרבוץ בו. קיבצנו עבורכם 12 מקומות אהובים בדיוק למטרה זו, בארבע הערים הגדולות
אבי אפרתי הגיע ל-NG בתקווה לאכול סטייק טוב במה שאמור להיות מסעדת בשרים משובחת. מה רבה הייתה האכזבה כשהמנות העלו אסוציאציות הנעות בין אוכל של כלא, דרך בשר קנוי ברשתות המזון ועד למנות באולם אירועים מהסוג הנחות
ביום חמישי בערב בבני ברק המונה עוצר לאכול חמין אשכנזי מפנק לצד קישקע וקיגל שהופכים את המנה ללא פחות ממושלמת. תענוג חורפי ב-22 שקלים בלבד
אירוע מסעדות פתוחות בירושלים נפתח בקול תרועה רמה עם מסיבות פחמימות משוגעת בימק"א, שם צויינו חמישים שנה לקפה קדוש עם מבחר מסחרר של קינוחים ומתוקים
בודדים הם המקומות מחוץ לעיר שאבי אפרתי מגדיר כ"שווים נסיעה". מסעדת הדגים פסקדו באשדוד היא מאותם מקומות נדירים, עם שף צעיר שלא רק מבטיח אלא מקיים, כזה שמפגין יד טובה ומקצוענות החל מהשירות ועד למנות
בית הקפה הקבוע של המונה הציג בפניו את יצירת המופת הכי מושלמת שטעם בתחום המלבי. במקום הזה אין חברים - כי לא תרצו לחלוק את המנה שלכם עם איש
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
באיזו מסעדה חוגגים יום הולדת, אירוסין או יום בלתי נשכח? לאן להביא מבקרים מחו"ל לשופוני? אחרי סגירה של מסעדות יוקרה רבות בשנים האחרונות, אלה 14 המסעדות הכי מרשימות שיש לנו נכון לעכשיו
ביקור במסעדת פומו מחדד את הצרה הצרורה של שוק המסעדות בשנה האחרונה. אין זכר לביטוי אישי, אופי או ייחוד, ונותרת עוד מסעדה שמנסה לדבר לכולם
העיצוב היפה של ק-פה האנוי בלב לבה של תל אביב יוצר לא מעט ציפייה, אבל ארוחה עסקית במקום חושפת שלל בעיות בתחום האוכל והשירות. מועדון ארוחת הצהריים לא מצליח להתאהב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
2,000 חברות ויצרנים, החידושים והטרנדים הלוהטים, אלפים מכל העולם ומבחן טעימה אחד שהשאיר את הנציגים הישראלים במתח. עדי שטיינר צללה אל עולם הקפה בתערוכת HOST לאירוח ומזון במילאנו והתאהבה בדלק השחור שמניע את האנושות
בזמן שאתם משלמים הון תועפות על פלאפל, במקום הזה בדרום הארץ מגישים לכם את המנה הכי מפנקת, במחיר משעשע
תמחור מתון וביטול מתן הטיפים הם עניין מבורך, אבל אם השירות חובבני, לא עשינו בזה שום דבר. ומה שחשוב באמת זה האוכל, שבמסעדת ג'וז ולוז בגרסה החדשה, עתיר חובבנות ופיקשושים