קלמטה: השאירו את החינניות ללוקיישן
אבי אפרתי חוזר לקלמטה ביפו ומוצא לוקיישן מהפנט עם אוכל סתמי ובעייתי שמוריד את החשק להסתכל דרך החלון
אבי אפרתי חוזר לקלמטה ביפו ומוצא לוקיישן מהפנט עם אוכל סתמי ובעייתי שמוריד את החשק להסתכל דרך החלון
המונית של קובי רובין מסתובבת באיזור ראשון לציון ונעצרת במרכז טאבון הראשונים, היכן שמעמיסים פחמימות אחרי לילה אלכוהולי
חלקה המזרחי של ירושלים, המקום שאנו ממעיטים להגיע אליו, משופע במסעדות משובחות ודוכני אוכל חד פעמיים שצצים מדי יום - המקומות המומלצים לאכילה במזרח ירושלים
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
המונית של קובי רובין מגיעה אל בין כותלי משכן הכנסת ולא מפספסת את ארוחה במזנון עם אחת העיסקיות הזולות במדינה
מכוך קטן בשוק העיראקי במחנה יהודה, הפכה מסעדת עזורה למעצמת תבשילים וקובה הכי טובה בירושלים
אבי אפרתי מגלה את הפוטנציאל האדיר הגלום באלבה בתל אביב, ומקווה שבהמשך ירשו לעצמם קצת לשחרר. כשזה יקרה, מדובר יהיה באחד המטבחים היותר טובים כאן
המונית של קובי רובין נוסעת אחרי הריח, ומבצעת עצירה בפינה הירושלמית של ארוטשס מאפים מדהימים - המונה טועם
המסעדה החדשה של דרק שארפ בתל אביב, היא מקום שישמח בעיקר צהובים רעבים. אבי אפרתי מצידו ימשיך לחפש אחר סטייק האוס מצוין באמת
המונה טועם מרגיש חשק לפחמימות וניגש אל פיצה פצה בתל אביב, שם הוא מוצא פוקצ'ה שהתחפשה לסביח וגורמת לו לשובע רציני
רימה אולברה פותחת השבוע את מסעדת אואזיס בתל אביב, ובדרך מעבירה גם ביקרות על תרבות השפים התל אביבית
אבי אפרתי מגיע למסעדת מאג'דה בעין ראפה ומוצא מסעדה ששווה לשבת בה אם אתם באיזור, בעיקר בזכות אוכל פשוט ואווירה טובה