פופינה: טריק אחד בשרוול
שליטה בטכניקות, מאמץ וכוונות טובות הן אולי תנאי הכרחי ליצירת אוכל טוב אבל בוודאי לא תנאי מספיק. אבי אפרתי בביקור שלישי, והמאכזב ביותר עד כה, במסעדת פופינה בת"א
שליטה בטכניקות, מאמץ וכוונות טובות הן אולי תנאי הכרחי ליצירת אוכל טוב אבל בוודאי לא תנאי מספיק. אבי אפרתי בביקור שלישי, והמאכזב ביותר עד כה, במסעדת פופינה בת"א
גם אם אתם לא אכלני דגים גדולים בשיגרה, בפסח תצטרכו לאתר ספק דגים מומלץ. איש הדגים המנוסה דרור פילץ, מעניק לכם המלצות מדן ועד אשדוד לסחורה הכי טרייה
למאפייה הגרוזינית של דוד אין הרבה סיכוי שתגיעו בעצמכם אבל אחרי שתטעמו את הבילאשי המטוגנים במקדש הכיסונים של בת ים, תמצאו את עצמכם חוזרים שוב ושוב לבצק מטוגן במילוי בשר
אם נשבעתם שהשנה אתם לא מארחים בליל הסדר, יש שלל אופציות במסעדות ובבתי מלון לארוחת ליל סדר כהלכתה. אז איפה אתם בסדר?
ספורות הן המסעדות שמצליחות לספק אוכל איטלקי פשוט ומדויק ולכן, משמח לגלות שבמסעדת לה רפבוליקה די רונימוטי מוגשות מנות מצוינות, בלי רעש וצלצולים
זה לא המקום לראות ולהראות או לאכול עסקית צהריים זריזה. למלגו ומלבר בת"א באים בשביל להתענג על כל ביס, לתת את מלוא הכבוד לאוכל ולהתמוגג ממנות דגים שעשויות ללא רבב
המונה טועם מגלה בגבול שבין בני ברק לרמת גן מזללת דרכים נקייה ומסודרת, שם הוא דוגם באגט פריך שנאפה במקום עם סטייק פרגית עסיסי
ניכר שמתחם אמריקה החדש נבנה מתוך מטרה לספק כיף טהור. אולם השירות המבורדק והקלוקל, האוכל הירוד ומנות שלא תמיד מתומחרות בהגינות, הוכיחו אחרת
המונה טועם מגיע לפונדק הדרכים של רייצ'ל בכניסה לקיבוץ עין הכרמל ומוצא קציצות כמו של סבתא שהחזירו אותו בזמן וחומוס לא מתחכם במילוי חופשי
צ'יבורקי גרוזיני, דמפלינג אסיאתי, אמפנדס או קרפלעך - המלצה על שלל מנת כיסונים שוות ברחבי הארץ, כמחווה לפורים ואוזני ההמן
מסעדת אברטו בגדרה של אסף שטרן, תלמידו של מאיר אדוני, עוררה באבי אפרתי תקוות רבות. אבל גם ספק בשר מעולה לא יציל מקום שכה גדוש במרכיבים מתישים ושופע יומרנות
עסקית משתלמת שכוללת גם מפלט מושלם לברוח אליו משגרת היומיום - מועדון ארוחת הצהריים מגיע להוטל מונטיפיורי, מסעדה שהפכה לקלאסיקה מודרנית
12 שקלים יותר מדי שילם המונה על הצ'יפס הסמרטוטי ועתיר השמן של פטאט, בשני ביקורים שונים. אז פלא שהוא נזרק, לראשונה מזה שנים, ישר לתוך הפח?
תשכחו מעוד משלוח מנות עם מקופלת, במבה ואוזן המן. הנה אופציות לחמישה מקומות בהם תוכלו ליצור משלוח מנות חלומי ולא שגרתי
נברשות אימתניות, פיצוחים עם שמן כמהין וגולת הכותרת - קוקטייל וודקה עם וודקה בעלות של 100 דולר. עמרי נחמיאס נשלח לבר במלון החדש של הנשיא טראמפ וקיבל משימה חשאית - ללגום את המשקה היקר ביותר בתפריט
ממשקי הזמנה בעיתיים, שעות המתנה ארוכות, בלבולים וטעויות במשלוח ומנות קרות - האם המשלוחים בארץ באמת גרועים או שהלקוח הישראלי פשוט נודניק?
היא לא מתאימה לכל אחד, יש בה בישול פשוט ובסיסי, התמחור לא זול, ואין עיצוב של ממש. לצד כל אלה יש שפע קסם ואווירה צוהלת במסעדת הבסטה הוותיקה בשוק הכרמל שמסתמנת כמוסד יציב, איכותי ועתיר אופי