לעוף עד למקסיקו
גל מסעדות הטורטיה השאיר את דידי חנוך מאוכזב, כי אוכל מקסיקני זה לא רק טורטיות. שלחנו אותו לקבלרוס
גל מסעדות הטורטיה השאיר את דידי חנוך מאוכזב, כי אוכל מקסיקני זה לא רק טורטיות. שלחנו אותו לקבלרוס
היתרונות של Saquella מסתיימים באייס קפה מעולה ובזה שפתוח שם בשישי בערב. עכשיו תנסו להשיג סנדביץ' נורמלי או יחס ממלצר
השף אבי קונפורטי, האבא הטרי של "צפרה" מצדיע למסבחה של עלי קרוון ומנדב מתכון לסלט המלפפונים המשפחתי
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. והפעם- קפה "מתחת לעץ"
רותם דרוב חזר ממסעדת דוניה רוסה בעין והוד כשהוא נושא בליבו געגועים עזים לשקדי בקר
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. הראשון - קפה "ברוטשילד"
חברת מאמא עוף הוציאה שניצלים מחזה עוף עם ירקות מרכיבים טבעיים בלבד - כמיטב האופנה הבריאותית. ואיך הטעם? כנסו, כנסו
התרפקות על העבר נועדה לקשישים. "הרברט סמואל" של יונתן רושפלד היא כאן ועכשיו והיא מצויינת
בג'רמיה (ירמיהו למתוחכמים), השקיעו יותר בעיצוב ופחות באוכל ובקפה, שהגיע קר ושרוף. לפחות יש שירות נדיב ממלצריות בלי חזיה
גלידות פלדמן פרצו לשוק גלידות הפרימיום עם מוצרים חדשים הקוראים תגר על הוותיקים בשוק. ייתכן שתחושו חידוש מרענן
למרות השם הלא-סקסי בעליל, "תולעת ספרים" היא מקום שצריך להשתקע בו, במיוחד אם אתם אוהבים לקרוא וטובים בניים-דרופינג
שבע שנים מנהלות איריס דנינו וחגית קוטן את הבטי פורד שכבר מזמן הפך למוסד. ראיון
שני ארז טסה ל"אילת דינר שואו", ארוחה של שפים אילתים בשיתוף יקבי רמת הגולן. היה ח-ג-י-ג-ה
חשבתם שרושפלד גרנדיוזי, נסו את "צפרה" החדשה של אבי קונפורטי. המנות מורכבות, החלל ענק, העיצוב בלתי מתפשר והשאיפות הן להדהים את כל ההיי-טקיסטים המתוחכמים שבסביבה
ב"נונה" שבאבן גבירול יש שייק אבטיח מומלץ וארוחת בוקר 24 שעות ביממה. גם ההפוך הקצת-שרוף לא הצליח לפגוע בסקס אפיל
רונן דברת בלוך שוקד בימים אלה על פתיחת מסעדה חדשה בשרתון סיטי טאוור, חוץ מזה יש לו פרוייקטים לשלושה שפים לפחות. ראיון
נגה משל עזבה את תל אביב מזמן והיא עדיין מתרגשת כל פעם כשהיא מוצאת קפה פריפריאלי ראוי. בטח אחד טבעוני. שמבלה למשל
רותם דרוב היה סקפטי לגבי מסעדה שממוקמת בשוק הכרמל, אבל פלויד הוכיחה לו שיש על מי לסמוך