הוטל מונטיפיורי: עיר המקלט המושלמת
הוטל מונטיפיורי אולי לא עוסקת בהמצאת הגלגל, אבל היא תספק את הבריחה המושלמת לכל מי שנעשה קצת יותר עצוב בקיץ הזה
הוטל מונטיפיורי אולי לא עוסקת בהמצאת הגלגל, אבל היא תספק את הבריחה המושלמת לכל מי שנעשה קצת יותר עצוב בקיץ הזה
לא בקלות מצליחים לעצבן את המונה, אבל שרשרת אירועים שהתחילה עם חיוך שלא הגיע, המשיכה עם שקשוקה מימית ונגמרה בצלחת שבורה, היו יותר מדי גם בשבילו. מזל שתמיד אפשר לסמוך על הלחם
בכל שבוע נמליץ לכם על שלוש מנות מעולות שאכלנו השבוע, מז'אנרים שונים: והשבוע - משהו בגבוה, משהו ברחוב, ומשהו מתוק
גם אבי אפרתי כמו כולכם, ניצל את אוגוסט כדי לנסוע צפונה, וזאת הייתה הזדמנות מצוינת עבורו לבדוק את בנג'ולינה, ביסטרו סימפטי בסגנון אירופאי, שם מצא את אחת ממנות ההמבורגר הטובות בארץ
בניסיון לגלות איפה תושבי המקום אוכלים בנצרת, המונה נכנס למקום היחיד שיש בו שלטים בערבית בלבד. בזכות זה הוא מגלה פלאפל משובח ובר סלטים שהתל אביבים יכולים רק לחלום עליו
מאז שפרץ לתודעה בתכנית משחקי השף, חמודי עוקלה הוא אחד השמות הבולטים בקולינריה הישראלית, בזכות פרשנותו הייחודית למטבח הערבי המסורתי. התלווינו לחמודי לסיור בכפר הולדתו, ובסופו יצאנו עם מתכונים נהדרים לארוחת קיץ גלילית
תיירות קולינרית היא כבר לא עניין אקסקלוסיבי ששמור למעטים בלבד, כולנו רוצים לאכול אוכל מקומי ואותנטי כשאנחנו מגיעים לעיר חדשה, אבל מה הם יעדי האוכל המקומי האטרקטיביים ביותר בעולם? התוצאות מפתיעות
פתיחתה של מסעדת זאדה העות'מאנית לוותה בהבטחה גדולה, אשר הצליחה לייצר הרבה סקרנות, אלא שבפועל לצד ניצוצות של פוטנציאל, מצאנו שם כרגע בעיקר בינוניות
תמיד הייתה לנו חיבה מיוחדת לקוקילידה, אבל בשנים האחרונות הקסטה הקלאסית קיבלה שדרוגים מפתיעים ואינטרפרטציות שאי אפשר להישאר אליהן אדישים. אז איפה תמצאו את הקוקילידות הכי שוות? יצאנו לבדוק
המונה מגיע ליישוב אורה בהרי ירושלים ומוצא שם את יואב, שמכין בעצמו קבב כבש ביתי עטוף בשומן, עם צ'יפס בלתי נשכח וסלטים תוצרת בית. יש רק בעיה אחת: להתאפק
אין דבר יותר שווה מהמלצות למסעדות בחו"ל משף ישראלי שגר באותה מדינה. השף המצליח גל בן משה נותן לנו חמש המלצות לנקודות חובה בברלין: ארוחת בוקר, אוכל רחוב, פטיסרי, אוכל מקומי ולארוחה אחת בלתי נשכחת
נדיר למצוא בארץ מסעדה הממוקמת בתוך חנות, בטח כזאת המציעה שפע של דגים, בשר ופירות ים. האם הפנטזיות שמוכרת מסעדת קנקון באשדוד עומדות במבחן המציאות?
במאפייה בוכרית קטנה ברמלה ישנו כוך קטן שמכין מאפים בוכרים רותחים. המונה מתאהב במשולשי סמסה פריכים במילוי ממכר, ובמחיר בדיחה
אבי אפרתי מבקר בקיסו, המסעדה העמוסה ביותר באזור בקעת אונו ומהמסעדות המצליחות בישראל. לא ייחוד ונאמנות למקור הם הפרמטרים החשובים כאן, אלא השאלה כמה גבוה, קולינרית, מחירה של התעשייתיות?