מרימים את הראש מעל הטאלי
ב'טנדורי' וב'אינדירה' ההודיות הוותיקות, מציעים עכשיו ארוחות 'אכול כפי יכולתך' טעימות שישביעו את כל תת היבשת. צמחונים: יש בתפריט המון דברים בשבילכם
ב'טנדורי' וב'אינדירה' ההודיות הוותיקות, מציעים עכשיו ארוחות 'אכול כפי יכולתך' טעימות שישביעו את כל תת היבשת. צמחונים: יש בתפריט המון דברים בשבילכם
'רוסטיקו' היא טרטוריה איטלקית אמיתית שמגישה אוכל פשוט וטעים. לכמה איטלקיות ותיקות בשטח בהחלט יש ממי ללמוד. כעת, במלאת שנה לפינה הכפרית, צמד השפים במקום מתכנן חבילת ריענון
אם לשפוט על פי יום הפעילות הראשון של 'סושימטרי' - הסושייה החדשה בקינג ג'ורג' בת"א צפויה לה הצלחה כבירה. הרולים טעימים למרות שהגודל שלהם מקשה על טבילה מסודרת בסויה
ב'צה צ'ה צ'ה' מציעים קונוסי טורטיות פיקנטיים עם מילויים משופצרים. השכנות עם חומוס אסלי לא מנעה מהם להכין חומוס משלהם וגם אותו לגלגל בגרסאות פיוז'ן-פאסטפוד מעניינות
הצפה. במסגרת מבול הטורטיות 'הקרנף' באבן גבירול בת"א הופך לרשת ארצית וגם טוען לראשוניות ומכנה את המתחרים 'חקיינים'. ההצלחה ממש לא מפתיעה את הבעלים
מסעדת הגורמה 'כתית' עוברת לת"א למקום בו שכנה 'דודה'. השף מאיר אדוני מבטיח הידור וסגנון אירופאי עם אווירה ישראלית ב-450-500 ¤ לארוחה זוגית ו-97 ¤ לעסקית
מנדי'ס של רפי שאולי יושבת על גדות הירקון בלוקיישן הכי טוב בת"א. המנצורים נזכרים בזאת מהשכבה עם הבז'אז'ים הכי גדולים ומדגישים שתצפית טובה היא הכל בחיים. אהה כן, גם האוכל פצצה
איתי להט מכריז שהסניף הראשון של 'ראפ אנד רול' בהרצליה הוא הדור הבא של הפאסט פוד. המרחב: לאונג'-בר סטקייה, הקונספט: טורטיות עם בשרים ורטבים מעלפים. מקסיקו, היר וי קאם
בנמל חיפה ליד אניות המשא הגדולות נפתחה מסעדת "הנמל 24" המעודנת. הריהוט מטוסקנה, השף השתפשף בפריז ובשלב הקינוחים מקבלים שואו. קדימה, לשלוף את הטבעת
פלורנטין התחדשה בסושייה על רמה. העיצוב ב"יוקו" מתכתב עם עליבות השכונה, אבל האוכל מפתיע, טעים, יצירתי וזול. נסו למשל רול מנגו וסלמון עם רוטב טריאקי ביתי
בתפריט השקיעה ב'קום איל פו' יש טאפאס במקום בייגלה של happyhour עם סלט עדשים מצוין. אל השולחן תגיעו מצוידים במנת מודעות שתהפוך את הדיון על גודל המרגריטה ללגיטימי בהחלט
2 מסעדות בת"א מגישות מנת פקין דאק - מעדן סיני מסורתי. הברווז של 'צ'ויה' לוקח את זה של 'מינה טומיי'. הוא עסיסי יותר והפנקייקים המנדרינים לצדו לא מתייבשים ברגע
אם חמישה בתי קפה כבר נסגרו במיקום הזה, מי המשוגע שמנסה את מזלו עם המקום השישי? רגע של תהייה על פינות מקוללות. עכשיו תורכם לטקבק פינות נוספות
'דיטה' מציעה כעת תפריט לילה-בוקר עתיר כולסטרול ושומן שמתאים בייחוד לממנצ'זי האלכוהול אחרי עוד לילה בעיר. בניגוד למגמת החסכנות ברוטב הולנדז, פה האגס-בנדיקט לא זקוק לתוספת
התפריט עודכן וחלק מהמנות מוצלחות, אבל עפר עין-גל חושב שמה שייתן פוש רציני ל'לה סנטרל' הוא רק שיפוץ יסודי. גם תשומת לב גדולה יותר למה שמניחים על הצלחת תעזור