שנת בצורת: סיכום תשע"ו במסעדות
אבי אפרתי מסכם שנה במסעדנות המקומית ונאלץ להודות - זו הייתה שנה של קולינריה מבאסת. מבין שלל המסעדות החדשות שנפתחו, מעטות מאוד ראויות לשבח
אבי אפרתי מסכם שנה במסעדנות המקומית ונאלץ להודות - זו הייתה שנה של קולינריה מבאסת. מבין שלל המסעדות החדשות שנפתחו, מעטות מאוד ראויות לשבח
כבר 43 שנה שבורקס מרציאנו פועל בשקט בשקט בעיר לוד. ביקור במקום שהוא הכל חוץ משגרתי - החל מהמילוי המעניין לבורקס ועד הכנת האיירן הוא יוצא דופן ומיוחד
הסיבוב השני של סלאח כורדי ביפו במסעדת אל אעשי מראה כי משתתף משחקי השף עבר כברת דרך. אבי אפרתי מאתר בחדשה שלו זיק של מקוריות והרבה פוטנציאל
אבי אפרתי דוגם את היינות החדשים של יקבי ברקן וטפרברג, לא מתרשם במיוחד מהסחורה ומסמן את היין שמעניק תמורה ריאלית לכסף
המונה מתגעגע לימים היפים בפנינת תימן בחברתם של נהגים אחרים ואלופים בצה"ל ומגלה לשמחתו שהמקום הנוסטלגי נפתח מחדש
מסעדת מאפו החדשה בתל אביב היא אמנם לא יקרה, אבל הנסיון של ניר צוק לעשות אוכל כשר לא צולח. לאבי אפרתי לא נותר אלא להתגעגע לשף שהיה פעם ולקוות שיצליח להמציא את עצמו מחדש
יוזמה חדשה מפגישה אחת לחודש בשלנים מכל קצוות העולם לסופשבוע של טעמים וניחוחות זרים ומרגשים - הצצה לשוק שהתקיים השבוע בת"א. היה טעים
תחת לוגו הביסטרו השכונתי, מצליחה השפית עינב ברמן לבשל אוכל מוקפד, מלא בלב וכשרון, בלי שמץ של חשיבות עצמית. אבי אפרתי מבקר בביסטרו נח ומתמוגג מכל ביס
לכל אחד יש את הכללים שלו באכילה של מנה, אבל כשהמונה טועם הגיע למאמא חומוס הוא גילה מנה שאי אפשר לעמוד בפניה ופשוט התאהב
חמארה יוונית חדשה בת"א, הפופ אפ שמביא את הרחוב הניו אורלינסי לת"א, חוגגים את יום הארפה הבינלאומי, מסעדת הבשרים שמגיעה לביקור מהצפון ואיפה יתארח זוכה משחקי השף? פותחים שבוע ראשון לחודש ספטמבר
לא ברור אם הקונספט של המסעדה החדשה שלו מבריק או מפריע לאוכל, אבל אין ספק שחיים טיבי יודע לטפל היטב בבשר כשגולת הכותרת היא סטייק נפלא. אבי אפרתי מבקר במסעדת קלאש בת"א