מוקפץ אטריות שיכורות
לאלה המתעקשים להוסיף עוד רוטב למוקפץ המתכון לפאד קי מאו הוא פתרון אלגנטי. אטריות האורז והעוף או הבקר מקבלים את נוזלי הרוטב בשלוש פעימות, וסופגים היטב את כל הטעמים
לאלה המתעקשים להוסיף עוד רוטב למוקפץ המתכון לפאד קי מאו הוא פתרון אלגנטי. אטריות האורז והעוף או הבקר מקבלים את נוזלי הרוטב בשלוש פעימות, וסופגים היטב את כל הטעמים
בין אם כחלק מארוחה או כנשנוש, סמבוסק עיראקי הוא תמיד קונצנזוס. אורלי פלאי מזרזת תהליכים בדרך לבצק הנכסף ובעזרת עוד זוג ידיים במטבח מטגנת כיסונים פריכים במילוי מחית חומוס מתובלת
למרות שאנחנו לא חוגגים את האלווין, זאת סיבה מספקת להכנס למטבח ולהכין ממתק ברגע. ליאור משיח עושה קסמים עם שוקולד
למה להסתפק במרק עוף רגיל כשאפשר לשדרג גרסה בלי הרבה מאמץ? חיבור של מרק רותח ומתובל, ירקות טריים ואטריות אורז, יוצר ארוחה מחממת ומשביעה בניחוח אסיאתי
סוף סוף חוזרים לשיגרה- לעבודה, ללימודים וגם לכריכים. לאורלי פלאי יש מתכון פשוט במיוחד ללחמניות, שקל יותר להכין מאשר לצאת לקניות ומה שבטוח, בזכות שילוב של קמח מלא, הן גם יותר בריאות
איך משדרגים נשנוש ממכר ומוכר לדרגת להיט? ליאור משיח מוסיפה מיסו למקלות הגבינה, המשחה מעניקה טעם אוממי אשר לא ניתן לעמוד בפניו
זה הזמן לנצל את מזג האוויר הנפלא וחופשת החג לטיולים או רביצה בסוכה. אורלי פלאי מכינה סלט צבעוני של פסטה עם רצועות עוף, עגבניות שרי ובזיליקום, שאפשר להכין מראש, לארוז ולאכול בכיף מחוץ לבית
החגים לעד יספקו את התירוץ האולטימטיבי להתפרע במטבח. ליאור משיח אופה סמורס פאי - קלאסיקה אמריקאית מושחתת המורכבת מתחתית קרם לוטוס, מילוי שוקולד עשיר ומעל שכבה יפה של מרנג חרוך
בין אם אתם מתכננים לצום או לרדוף אחרי הילדים עם אופניים, לאורלי פלאי יש בדיוק את מה שאתם צריכים- פאדג' שוקולד בננה שיחזיר לכם את האנרגיה לגוף
רוחות הסתיו שמתחילות לנשב ואווירת החגים, הן בדיוק הזמן למלא את הבית בריח מתקתק של לחם תירס. כזה שניתן לפרוס ממנו פרוסה שמנמנה ליד התה או להוסיף לו עוקצנות אמריקאית