ברוסקטה עם ראגו עדשים ופטריות
תבשיל עשיר וצמחוני עם עדשים והמון סוגים של פטריות שאפשר להגיש על גבי פרוסות לחם קלויות, ולקבל מנה שתרשים את האורחים
תבשיל עשיר וצמחוני עם עדשים והמון סוגים של פטריות שאפשר להגיש על גבי פרוסות לחם קלויות, ולקבל מנה שתרשים את האורחים
בצק פריך שעוטף מילוי מעמול מתוק של תמרים ואגוזים - נעמה נויהאוז אופה עוגיות נוסטלגיות שימתיקו את השבת ליד כוס תה חורפית
לא משנה כמה סופגניות תקנו, תמיד יישארו כמה בבית. נעמה נויהאוז מחייה אותן ואופה מהן ברד פודינג קרמי עם בלילת שמנת וקינמון, שקל להכין ותענוג לזלול
הלביבות, מאכל החנוכה האהוב, מקבלות טוויסט פרסי שכולל המון עשבי תיבול וגם תפנית בריאה של קינואה. להגיש עם שמנת חמוצה והרבה לימון טרי
2 ב-1: הסניקר-דודל הם מאפים רכים עם נגיעת קינמון שבאפייה קצרה יהפכו ללחמניות מתוקות ובאפייה ארוכה לעוגיות חמאה. הבונוס? אפשר להכין את הבצק מראש, ולאפות בכל פעם שמתחשק
זכרונות על לימונדה ורודה והקור שבחוץ מנחים את נעמה נויהאוז לאפות עוגת שיש פטל-לימונדה, עוגת ספוג עדינה בטעם חמוץ מתוק
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה שלב אחר שלב מרק חורפי מושלם ומנחם עם תוספת מרעננת: מיץ לימון סחוט ועלי תרד טריים