טובים השניים: לביבות קסם
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נתחי סלמון עסיסיים וורודים בפנים עטופים ציפוי פריך וזהוב של פירורי לחם ופרמזן. ולא, אין צורך בטיגון אלא רק באפייה קצרה ופתאום החזרה לשגרה נראית ורודה הרבה יותר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יום בחברת השף הצעיר והמוכשר ענר הרקוב ממסעדת מונאר התחיל בקטיף ירקות בחווה בגן שורק והסתיים בתבשיל בורגול מתובל בפלפל חריף, עלי מרווה, כרשה ועגבניות שרופות שאוכלים עם יוגורט וסלט צנוניות טרי טרי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
התוספת המשמעותית למנגל של יום העצמאות מסתתרת דווקא בסלטים. אם בא לכם לגוון בהיצע שילווה את הבשר או להרים ארוחת חג טבעונית - סלטי קטניות הם הפתרון המושלם
השפית אביבית פריאל ממסעדה אוזריה מבשלת ארוחת חג בת ארבע מנות מרשימות, שכולן קלות מאוד להכנה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורז מוקפץ הוא פתרון נהדר לנשנוש קליל בין שתי ארוחות החג. אורלי פלאי מציעה להכין ביבימבאפ, אורז שמשלב בשר, פטריות, תרד, גזר ונבטים ורוטב עשיר