מדריך אפייה: עוגיות מקרון
בטור אפייה חדש, ננסה לשבור מיתוסים על אפייה ולשחרר אופים מתחילים וגם מתקדמים מפחדים מיותרים. הפעם - עוגיות מקרון משגעות
בטור אפייה חדש, ננסה לשבור מיתוסים על אפייה ולשחרר אופים מתחילים וגם מתקדמים מפחדים מיותרים. הפעם - עוגיות מקרון משגעות
רגע אחרי שבועות, כשכולם מאסו בגבינות ומחפשים משהו קליל, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה ברוסקטה זריזה עם פטריות
אורלי פלאי-ברונשטיין מחליפה את קינוח עוגת הגבינה המסורתי בפנקוטה חלבית מרעננת ומרשימה, שדורשת רק רבע שעה של עבודה ושעתיים מנוחה במקרר
השף דיויד פרנקל נותן מתכון מנצח לצלעות טלה על אורז שמכינים כשרוצים לעשות רושם על האורחים ולא להתאמץ יותר מדי
לקראת יום ירושלים שיחול בשבוע הבא, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קוגל ירושלמי בשעה במקום לטמון בתנור למשך לילה
בפיקניק אביבי או בארוחת ערב שופעת גבינות - ארז קומרובסקי מלמד איך מכינים לחם כפרי ואגוזים שירעיד את המטבח בניחוחות
לא חייבים לחפש קרשים ולהדליק אש בשביל מעדני המדורה של ל"ג בעומר. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תפוחי אדמה מעושנים לעצלנים שבוער בהם לחגוג
חודש האוכל הפרסי בוואלה! אוכל מגיע לקיצו, ולמסיבת הסיום וידה לויים מביאה מתכונים קלילים של עוגיות אורז וחומוס
השף ארז קומרובסקי מתקתק עוגת אגסים בחושה עם שטרויזל, שטובה גם למי שלא מתמחה באפייה ביומיום