ספיישל הראשון בספטמבר: מאפינס גבינות
מי קבע שליום הראשון ללימודים צריך לקחת סנדביץ'? אורלי פלאי שוברת את הכללים ובבוקר של היום הראשון לשנת הלימודים החדשה ממלאת את הבית בניחוחות מהפנטים של מאפינס
מי קבע שליום הראשון ללימודים צריך לקחת סנדביץ'? אורלי פלאי שוברת את הכללים ובבוקר של היום הראשון לשנת הלימודים החדשה ממלאת את הבית בניחוחות מהפנטים של מאפינס
יוסי שטרית צולה חסה עם חמאה שמעניקה לה טעם מתקתק ופריכות ממכרת. כל הטוב הזה מצטרף לסלט אורז מתובל וססגוני, שמתאים מאוד לימים של סוף הקיץ
סוף הקיץ הוא הזדמנות מצוינת לזמן איכות עם הילדים שבסופו יוצאת מהתנור פיצה טעימה עם התוספות שאוהבים - אורלי פלאי מבשלת עם הבנות מנה שהיא גם הפעלה
במקום עוד טאבולה צפוי מכין יוסי שטרית סלט בורגול מרענן עם פטה, צנוברים, ורוטב פטנט: צזיקי מיוחד עם יוגורט ומלפפונים טחונים
את העוגה הלחה והפשוטה הזאת מגישים כשמחצית מהפירות מקורמלים ומחציתם נימוחים. אורלי פלאי מתקתקת עוגה עסיסית מפירות העונה
יוסי שטרית לוקח תערובת מתובלת של פירורי לחם ובעזרת טריק פשוט הופך אותה לטוויל מרשים - כך תגישו סלט קיסר עם מרכיבים סטנדרטיים שנראה מיליון דולר
נטולת תחכום אבל מלאה בניחוחות של בית - קדירת עוף עם ירקות היא אחת מהמנות הכי אהובות מסביב לגלובוס. אורלי פלאי מלמדת להכין תבשיל פשוט ועתיר טעם
במקום לארח עם אורז וסלט אבוקדו, מציע לכם יוסי שטרית את אותם המרכיבים בשינוי אדרת: מתכון לסלט אבוקדו עם אורז פטנט קרנצ'י ומעל הכל קצף גבינת עיזים שקל להכין בבית