אונזה: עדיין לא במחוזות המצויינות
אנשי אונזה יודעים את מלאכתם - כמקום לבלות בו בנעימים אפשר להגיע לשם כבר עכשיו. אבל הסטנדרטים להם התרגלנו מיוסי שטרית מציבים את רף הציפיות במקום הרבה יותר גבוה
אנשי אונזה יודעים את מלאכתם - כמקום לבלות בו בנעימים אפשר להגיע לשם כבר עכשיו. אבל הסטנדרטים להם התרגלנו מיוסי שטרית מציבים את רף הציפיות במקום הרבה יותר גבוה
אחרי שורה של מפלות במסעדות בצפון, מוצא אבי אפרתי נחת בביסטרו מיכאל שבמושב לימן. שם, בלי רעש וצלצולים, מספק השף מיכאל גרטופסקי אוכל טעים במיוחד
אבי אפרתי מבקר בדליקטסן שנתיים אחרי הפתיחה המדוברת ומגלה שגם עכשיו, מדובר במקום מתוקתק שמיטיב לשלב בין אוכל מוכן ומושקע לאווירה עדכנית ומסוגננת ביותר
בחסות היומרה לפשטות, לאוזו ול'כפיים' מספקים במסעדת גרקו תעשיית הסעדה שאם תצליח תהיה למכונה יעילה במיוחד להדפסת כסף. אבל מה קרה לאלגנטיות?