טאיזו: אוכל אירו-אסייתי חמוד וטוב
טאיזו של יובל בן נריה מעוררת התרגשות בתעשייה. אבי אפרתי כאן כדי לשים דברים בפרופורציה: היה מוצלח, אבל לא ענק. רענן וכייפי, אך לא מכוון לשמים. וירטואוזי? לא ממש
טאיזו של יובל בן נריה מעוררת התרגשות בתעשייה. אבי אפרתי כאן כדי לשים דברים בפרופורציה: היה מוצלח, אבל לא ענק. רענן וכייפי, אך לא מכוון לשמים. וירטואוזי? לא ממש
חופשת הפסח שיגרה את אבי אפרתי לחדר אוכל, מסעדת המשפחות האולטימטיבית לשבתות וחגים. הממצאים, בסך הכל, חיוביים, אם כי קצת ברק וריגוש לא היה מזיקים פה
אבי אפרתי ביקר בדוד ויוסף החדשה והרגיש שבעליה נמנעים במכוון מלומר משהו חדש בתחום האוכל כשכל החשודים המיידיים הופיעו בתפריט. קהל היעד: אוכלוסייה עם כסף
אבי אפרתי ביקר בפופינה של השף אוראל קמחי והתאכזב מרות. נראה כאילו גור השפים הטווסי והמטורזן ביותר בשטח הגיע לתצוגת תכלית גרנדיוזית, אך בפועל, יצטרך לתרגל רבות