זיגל הגדול: קונספט מופרך במיוחד
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
אבי אפרתי ביקר באנג סו, הסינגפורית החדשה של האחים ירזין בת"א וגילה אוכל סתמי המצטיין במנות מיותרות. המסקנה מצערת: הסועדים האנינים הפסיקו לעניין
אבי אפרתי מבלה 3 ימים בנצרת, ומוצא עצמו מתפעל מעיר מופלאה, עם הרבה אוכל טוב, בעיקר זה שמציעה מסעדת אל רידא שמיטיבה לחבר בין אורבניות לבלאדי
שילה, שהיתה בתחילת דרכה מסעדה קטנה, צנועה ומוקפדת, הפכה להיות מסעדה גדולה, המונית ופחות מוקפדת. אבי אפרתי נותן לה צ'אנס שני, אבל מתאכזב