ללא גינונים מיותרים: החלוצים 3 מציגה פשטות מרעננת
3 וחצי שנים עברו מאז אבי אפרתי ביקר בחלוצים 3, וכמה הוא שמח לגלות שהמקום הזה כאן כדי להישאר בזכות פשטות נטולת יומרות, אוירה ביתית וחומרי גלם איכותיים המתחברים באמצעות מחשבה עמוקה
3 וחצי שנים עברו מאז אבי אפרתי ביקר בחלוצים 3, וכמה הוא שמח לגלות שהמקום הזה כאן כדי להישאר בזכות פשטות נטולת יומרות, אוירה ביתית וחומרי גלם איכותיים המתחברים באמצעות מחשבה עמוקה
לפני מספר חודשים התבשרנו על כניסתו של השף יורם ניצן, אשר כיהן כשף של מול ים למעלה מ-20 שנה, למסעדת בינדלה, במקומו של השף רועי סופר. האם המעבר ממסעדת עילית למסעדת פיין קז'ואל עושה טוב לשני הצדדים? אבי אפרתי הלך לבדוק
סיור אביבי בצפון הוביל את אבי אפרתי לגלות בשוק הטורקי בעכו את מסעדת סבידה. מסעדה נעימה עם מנות טריות ולא יומרניות שזכו לטיפול יסודי, וזה עוד לפני שהזכרנו את המחיר
למסעדת הבשר B-12 יש נתוני פתיחה טובים עם ביקורות טובות ברשת ותמחור משתלם למדי, אך גודל האכזבה כגודל הציפייה. נתחי הבשר היו בינוניים ותקרית שירות עגומה כמעט וגרמה לאבי אפרתי לקום וללכת באמצע הארוחה