סבסטיאן: המסעדה היחידה ששווה בהרצליה פיתוח
אבי אפרתי מוצא את סבסטיאן כאחת המסעדות היחידות ששווה להגיע אליהן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח
אבי אפרתי מוצא את סבסטיאן כאחת המסעדות היחידות ששווה להגיע אליהן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח
אבי אפרתי יוצא לאכול בג'ירף, אחת ממזללות הנודלס הוותיקות, ויוצא עם מסקנה נחרצת שמשהו רע מאוד עובר על הרשת
רוב הסיכויים שאתם לא מכירים את ירמיהו 7. אז כדאי שתפנימו: זו אחת המסעדות החדשות הכי שוות שיש בתל אביב כיום
הלוקיישן נפלא אבל האוכל קצת פחות. אבי אפרתי אוכל ב-Pipa החדשה של ניצן רז בתל אביב ומגלה ארוחה סתמית הזקוקה למקצה שיפורים