באמצע שום מקום
זה גם הזמן להזמין מהירקן צמת שום שתקשט את המטבח במשך כמה חודשים. פיליס גלזר מתמוגגת משום ירוק שטעמיו הם שיא הגורמה, ומעניקה מתכונים שיעזרו לכם לבער חמץ
זה גם הזמן להזמין מהירקן צמת שום שתקשט את המטבח במשך כמה חודשים. פיליס גלזר מתמוגגת משום ירוק שטעמיו הם שיא הגורמה, ומעניקה מתכונים שיעזרו לכם לבער חמץ
בעיתוי מושלם לפני פסח נפתחת ביפו הגלוטרייה - קונדיטוריה ומעדניית פופ אפ חדשה של הקונדיטור ערן זינו, שמציעה לחמים מושקעים, פיצות ועוד, בלי טיפת גלוטן
פיליס גלזר בוחרת בברוקולי ומציעה שלשה מתכונים טעימים במיוחד שמתאימים כנשנושים הערב מול הטלוויזיה, לקחת לעבודה או אפילו לפיקניק
הם נמצאים בתחתית ערימת הירקות ולא אסתטיים למראה, אבל פיליס גלזר מפצירה בכם לקנות דווקא את הירקות המכוערים, שיכולים לעלות פחות כסף ולנפק מנות טעימות לא פחות
לא חייבים להכין רק אוזני המן כדי ליהנות ממטעמי פרג בפורים ישנם עוד כמה וכמה דברים טובים וטעימים מאד שאפשר לעשות איתו. פיליס מכינה אתו אטריות, סלט מפנק ומאפינס בלי גלוטן