וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונפי שום שישדרג כל ארוחה

קונפי שום שישדרג כל ארוחה

מתכון מאת: על השולחן

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 11 ראשי שום מופרדים לשיניים וקלופים
  • 3 גבעולי טימין
  • 150 מי"ל שמן
  • 1 פלפלון שאטה חריף יבש -קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. שמים את השום והפלפלון בסיר קטן ככל האפשר. מכסים בשמן זית. מבשלים על להבה קטנה ביותר ומביאים לרתיחה. ברגע שהשמן רותח, מסירים מהאש. מחכים עד שהשמן יפסיק לחלוטין לבעבע ומחזירים לאש. שוב - כשהשמן רותח מסירים מן האש, חוזרים על הפעולה חמש פעמים.
  • 2. בפעם החמישית משאירים את הסיר על האש, מנמיכים אותה וממשיכים לבשל עד שהשום מזהיב (כ-10 דקות). שומרים בשמן עד לשימוש.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully