מתכונים חמים

מרק בשר עם המון ירוקים

מרק בשר בתוספת תרד, עלי חוביזה או מנגולד

מתכון מאת: אינס שילת ינאי, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

תבשיל בקר וירוקים

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 5 מנות
  • 4 כפות שמן זית
  • ק"ג בשר אסאדו רצוי עם העצם חתוך לקוביות
  • 1 כרישה חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כף מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כף כורכום
  • כפית כוסברה יבשה טחונה
  • 500 גרם תרד קצוץ/ חובזה/ עלי סלק
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 4 גבעולי סלרי קצוץ כולל העלים
  • 3 זוקיני גדולים פרוסים לפרוסות / חצאי פרוסות בעובי של חצי ס"מ
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב ועמוק מחממים שמן זית, מניחים את חתיכות הבשר וצורבים כ-3 דקות מכל צד. רצוי בשני סבבים על מנת לא להוריד את הטמפ'.
  • 2. מוסיפים לסיר בצל, כרישה, סלרי, מקל קינמון ואת התבלינים היבשים ומערבבים.
  • 3. מכסים את תכולת הסיר במים עד לגובה של 3/4 גובה, מביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.
  • 4. מוסיפים לסיר את הירק והזוקיני, מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
  • 5. מומלץ להגיש לצד לימון טרי, אותו סוחטים בשעת ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully