פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק בשר עם המון ירוקים

      מרק בשר בתוספת תרד, עלי חוביזה או מנגולד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל בקר וירוקים ( , אפיק גבאי)
      תבשיל בקר וירוקים ( , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • כמות: עבור 5 מנות
      • 4 כפות שמן זית
      • ק"ג בשר אסאדו רצוי עם העצם חתוך לקוביות
      • 1 כרישה חתוכה לפרוסות דקות
      • 1 בצל גדול קצוץ
      • 1 מקל קינמון
      • 1/2 כף מלח
      • כפית פלפל שחור גרוס
      • 1/2 כף כורכום
      • כפית כוסברה יבשה טחונה
      • 500 גרם תרד קצוץ/ חובזה/ עלי סלק
      • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
      • 1 כוס כוסברה קצוצה
      • 4 גבעולי סלרי קצוץ כולל העלים
      • 3 זוקיני גדולים פרוסים לפרוסות / חצאי פרוסות בעובי של חצי ס"מ

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב ועמוק מחממים שמן זית, מניחים את חתיכות הבשר וצורבים כ-3 דקות מכל צד. רצוי בשני סבבים על מנת לא להוריד את הטמפ'.
      • 2. מוסיפים לסיר בצל, כרישה, סלרי, מקל קינמון ואת התבלינים היבשים ומערבבים.
      • 3. מכסים את תכולת הסיר במים עד לגובה של 3/4 גובה, מביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.
      • 4. מוסיפים לסיר את הירק והזוקיני, מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
      • 5. מומלץ להגיש לצד לימון טרי, אותו סוחטים בשעת ההגשה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -