פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון צלוי בעשבי תיבול

      השף אלרן גולדשטיין ממעדניית גולדשטיין, במנה ראשונה לחג של פילה סלמון בעשבי תיבול ולימון קצוץ המוגש במנות אישיות

      11 מדרגים / 3.33 כוכבים

      סלמון לחג של אלרן גולדשטיין (דרור עינב)
      סלמון לחג של אלרן גולדשטיין (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 10-16 סועדים
      • מצרכים:
      • 8 נתחים של סלמון טרי נקיים מקוצים והדרות הדג עם העור במשקל של 200-220 גרם
      • לתערובת עשבי תבלין:
      • עלים מ 6 ענפי תימין
      • 1/4 זר פטרוזיליה קצוצה
      • 1/4 זר שמיר קצוץ
      • 1/2 כוס עלי בזיליקום
      • 1 כף שום כתוש
      • 1 לימון קצוץ עם הקליפה
      • 1/2 כוס שמן זית
      • מלח ופלפל גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. חוצים כל נתח לשניים, כך שיתקבלו 16 יחידות פילה, המספיקות למנה ראשונה.
      • 2. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הציפוי.
      • 3. מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל מכל צדדיו כולל העור ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה על הצד של העור.
      • 4. מניחים על פני הדגים מתערובת הציפוי כך שתכסה את כל חלקם העליון. בשלב זה ניתן לעטוף את התבנית בניילון נצמד ולהכניס למקרר עד לשעת הארוחה.
      • 5. לפני ההגשה מחממים לתנור ל- 230 מעלות, מסירים את הניילון הנצמד במידה ויש וצולים כ-9 דקות . מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -