פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה לברק בכוסברה ושום

      שרה אזולאי מעכו, ממיזם נשים מבשלות, משתפת אותנו במתכון לפילה לברק עם המון כוסברה טרייה ושום

      3 מדרגים / 3.59 כוכבים

      פילה לברק בכוסברה ושום (נמרוד סונדרס)
      פילה לברק בכוסברה ושום (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 סועדים
      • מצרכים:
      • 4 יחידות פילה לברק
      • 8 שיני שום פרוסות
      • 2 צרורות גדולים של כוסברה, קצוצים
      • 1/2 כוס שמן זית
      • 1 כפית מלח ים
      • 1 כפית פלפל שחור גרוס
      • 4 כפות מיץ לימון
      • 4-5 עגניות שרי פרוסות

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים את השמן בסיר רחב או מחבת (סוטאז') שיכולים להיכנס לתנור.
      • 2. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים 1-2 דקות.
      • מוסיפים את הכוסברה ומבשלים יחד כ- 5 דקות.
      • 3. בינתיים מורחים את הדגים במיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
      • 4. מניחים את הדגים על הכוסברה, מסדרים מעליהם את פרוסות עגבניות השרי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, ללא כיסוי.
      • 5. לפני ההגשה מוזגים מעט מהרוטב שניגר בתחתית הסיר לכף ויוצקים מעל הדגים. מגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -