וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כמו של המאמות: פילה לברק עם כוסברה ושום

שרה אזולאי

עודכן לאחרונה: 14.5.2023 / 7:30

שרה אזולאי מעכו, ממיזם נשים מבשלות, תמיד תגיש מנת דג בארוחת שבת או חג. כאן היא מביאה לנו את המתכון הפשוט והמוצלח שלה לפילה לברק

פילה לברק בכוסברה ושום. נמרוד סונדרס
תראו איזה סיר יפה של בית. מנה מנצחת לחובבי הדגים/נמרוד סונדרס

מיזם נשים מבשלות מעצים נשים מהפריפרייה הגאוגרפית והחברתית ובעיקר עושה לכולנו טעים וטוב על הלב. שרה אזולאי מעכו אוהבת מאוד כוסברה ומשלבת אותה כמעט בכל מתכון. כתושבת נאמנה של העיר, אין כזה דברים שולחן שבת או חג ללא מנת דג.

כל המתכונים הכי טובים לשבועות
עוד מתכוני דגים קלים לשבועות

פילה לברק בכוסברה ושום

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה לברק בכוסברה ושום. נמרוד סונדרס
פילה לברק בכוסברה ושום

מצרכים למתכון

    • 4יחידותפילה לברק
    • 8שינישום פרוס
    • 2צרורותכוסברה
    • ½כוסשמן זית
    • 1כפיתמלח
    • 1כפיתפלפל שחור גרוס
    • 4כפותמיץ לימון
    • 5עגבניות שרי פרוסות

אופן ההכנה

איך מכינים פילה לברק בכוסברה ושום?

  • 1
    מחממים את השמן בסיר רחב או מחבת (סוטאז') שיכולים להיכנס לתנור. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים 1-2 דקות. מוסיפים את הכוסברה ומבשלים יחד כ-5 דקות.
  • 2
    בינתיים מורחים את הדגים במיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים את הדגים על הכוסברה, מסדרים מעליהם את פרוסות עגבניות השרי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, ללא כיסוי.
  • 3
    לפני ההגשה מוזגים מעט מהרוטב שניגר בתחתית הסיר לכף ויוצקים מעל הדגים. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully