מתכונים חמים

פילה לברק בכוסברה ושום

שרה אזולאי מעכו, ממיזם נשים מבשלות, משתפת אותנו במתכון לפילה לברק עם המון כוסברה טרייה ושום

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פילה לברק בכוסברה ושום (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 4 סועדים
  • מצרכים:
  • 4 יחידות פילה לברק
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 2 צרורות גדולים של כוסברה, קצוצים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח ים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 4-5 עגניות שרי פרוסות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר רחב או מחבת (סוטאז') שיכולים להיכנס לתנור.
  • 2. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים 1-2 דקות.
  • מוסיפים את הכוסברה ומבשלים יחד כ- 5 דקות.
  • 3. בינתיים מורחים את הדגים במיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 4. מניחים את הדגים על הכוסברה, מסדרים מעליהם את פרוסות עגבניות השרי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, ללא כיסוי.
  • 5. לפני ההגשה מוזגים מעט מהרוטב שניגר בתחתית הסיר לכף ויוצקים מעל הדגים. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully