וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פופ אוברס מלוחים

בלי התפחות ועניינים, סבינה ולדמן מכינה מאפה בצק עלים עם עגבניות לחות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה פרסקה. או בקיצור - פופ אוברס טעימים עם נשמה ים-תיכונית, שמכינים בכמה רגעים

פופ אוברס מלוחים. דניאל לילה,
מאפה עשיר בגבינות ודברים טובים שכיף לנשנש/דניאל לילה

הפופ אוברס (כלומר, קופצים מהתבנית) הם מאפים אישיים שלרוב אופים בתבנית שקעים (תבנית מאפינס) ומגלים שהם תפחו ויצאו מהתבנית וקיבלו צורה חמודה.

הפעם, סבינה וולדמן לוקחת את הגרסה שלה למחוזות ים-תיכוניים עם זיתים, עגבניות לחות, גבינת מוצרלה עשירה והכול עם בצק עלים מוכן ומופשר למינימום עבודה.

בסוף נקבל מאפים אישיים מפנקים במיוחד שיושבים בול על ארוחת ערב לכולם, או ארוחת בוקר של שבת.

פופ אוברס מלוחים

מתכון מאת: סבינה ולדמן, מערכת וואלה אוכל

20 דקות עבודה,50 דקות סה"כ,קל להכנה,12 יחידות,תבנית 12 שקעים
פופ אוברס מלוחים. דניאל לילה,
מאפה בצק עלים ים תיכוני/דניאל לילה

מצרכים למתכון

    • חבילהבצק עלים חמאה
  • למלית

    • כוסעגבניות לחות, חצויות
    • ½כוסזיתי טאסוס מגולענים וקצוצים גס
    • 20עלי בזיליקום חצויים
    • 4כדורי מוצרלה פרסקה 18%, קרועים ביד לשישיות
    • 2כפותשמן זית
    • מלח
    • פלפל שחור

אופן ההכנה

איך מכינים פופ אוברס מלוחים?

  • 1
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2
    מערבבים את חומרי המלית בקערה.
  • 3
    פורסים בצק עלים על משטח עבודה וחותכים ממנו רצועה ברוחב 4 ס”מ לכל אורכו. מניחים בצד.
  • 4
    מסדרים את המלית על החלק התחתון (הקרוב אלינו) של יריעת הבצק הגדולה ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה ל-12 פרוסות ומעמידים אותן בשקעים של תבנית מאפינס.
  • 5
    חותכים את פס הבצק ששמרנו ל-12 ריבועים ומניחים ריבוע בצק על כל פרוסת רולדה.
  • 6
    אופים 30 דקות להזהבה.
  • 7
    שומרים 24 שעות בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
0
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully