חופשי ומאושר: קינוח פיסטוק מלבי חגיגי
התמהמהתם עם הקינוח? אל חשש, מתחילים בהכנה על הבוקר ובערב יש לכם עוגת פיסטוק מלבי משגעת שתקצור שבחים ומחמאות מקיר לקיר
התמהמהתם עם הקינוח? אל חשש, מתחילים בהכנה על הבוקר ובערב יש לכם עוגת פיסטוק מלבי משגעת שתקצור שבחים ומחמאות מקיר לקיר
פשוט או מפונפן, עם קרם לימון ותותים או בלי - מכינים את הבסיס של קינוח ליל הסדר ומשם, השמיים הם הגבול. הבנות אוהבות אוכל נותנות לכם את הבסיס והשדרוגים ואתם בוחרים איך ייראה קינוח החג שלכם
לארוחת בוקר או בראנץ', לביעור חמץ או לחגיגת פחמימות וגלוטן רגע לפני פסח, מכינה מירב שיינר מאפה מקלות שמרים עם גבינת מוצרלה שקל מאוד להכין
עוגיות השוקו-תפוז פיסטוק האלו יעזרו לכם לתפוס שתי ציפורים במכה: לנצל את מלאי הפרג שנותר במזווה מפורים ולהכין נשנוש קל, מהיר וטעים לסוף השבוע
בתוך הבצק של הלחם אפשר להטמין לא מעט הפתעות. כאן מכינים במאפיית מלכה כהן לחם מחמצת ארומטי משובץ לימונים כבושים, בצל מטוגן ועלי כוסברה ויש גם קיצור דרך עם שמרים
אחרי שהצטיידנו בשקיות פרג במקפיא כדי למלא בהן את אוזני ההמן, השף צביקה בסרמן מלחם ארז מכיר לנו עוד כמה פינוקים שמומלץ לנקד בזרעים השחורים כמו בלינצ'ס פרג במילוי תפוחים מקורמלים ועוגת פרג עם שוקולד ואגוזים