תפתיעו את האורחים: טארט תאנים ופיסטוקים
עונת התאנים כאן לעוד רגע קט, וזה תזמון מושלם לנצל אותן לטארט תאנים ופיסטוקים משגע של השף קונדיטור מיקי שמו. שלושה מרקמים שונים שמתחברים יחד לביס המושלם
עונת התאנים כאן לעוד רגע קט, וזה תזמון מושלם לנצל אותן לטארט תאנים ופיסטוקים משגע של השף קונדיטור מיקי שמו. שלושה מרקמים שונים שמתחברים יחד לביס המושלם
רגע לפני שטורפים ארוחה מלאה, ושוברים את צום הכיפורים, מומלץ להתחיל עם כוס תה ומשהו קטן ומתוק לצידה. במאפיית לחם יין פינקו אותנו עם שלושה מתכונים מתוקים ונהדרים שיעשו יופי של עבודה וישמחו את הבטן הריקה
בניגוד לכל מיני רעיונות לעוגות מסובכות שלא נצליח להכין לעולם, טרנד העוגות החדש באינסטגרם הוא די קל להכנה ויקצור אין ספור מחמאות ולייקים
לחם הבולו המפואר והמתובל מככב אצל הטריפוליטאים בראש השנה או בצאת הצום ביום כיפור. הבשלנית מזל מערוק מכינה את הלחמניות שיציפו את הבית בניחוחות מתוקים
בין הרבה עוגות דבש שטעמנו השנה, עוגת הדבש בננה טופי של רולדין, בלטה מעל כולם. לא התאפקנו וביקשנו את המתכון, הנה הוא לפניכם, כי גם בבוקר שאחרי החג צריך לאכול משהו
שלושה מתכונים לחלות מנצחות: אחת קלאסית ופשוטה, אחת ורודה ויפה, ואחת עם גימיק שגונבת את ההצגה
עוגת חג קצת אחרת, פשוטה אך מפוארת, מסורתית מחד ובעלת נגיעות מקומיות מאידך, קלה להכנה עם תוצאה מרשימה