בר א וין: מפגן חתרנות מובהק
שנה אחרי הביקורת הקודמת שלו במקום, אבי אפרתי מגיע לבר א וין, ומגלה אי של יציבות: בר יין אמיתי, שמחנך מחדש את הסועדים בפיאצה המגניבה של ת"א. מבחינתו מדובר בלא פחות מנס במציאות העכשווית
שנה אחרי הביקורת הקודמת שלו במקום, אבי אפרתי מגיע לבר א וין, ומגלה אי של יציבות: בר יין אמיתי, שמחנך מחדש את הסועדים בפיאצה המגניבה של ת"א. מבחינתו מדובר בלא פחות מנס במציאות העכשווית
רגע לפני שספטמבר מגיע, אספנו עבורכם 8 גלידות שוות במיוחד לשחיתות אחרונה לפני שחוזרים לשגרה
אי שם בסמטאות המפתיעות של שוק הכרמל מוצא המונה את הדוכן של ארנולדו. טעימה מהמנה שגרמה למונה לחרוג מהתקציב וממנהגו לא לאכול אוכל ירוק
מסעדת יריחו החדשה ביפו טובה משמעותית מעוד מסעדה גנרית בשוק הפשפשים. יחד עם זאת, הביקור בה מהווה הוכחה שקונספט 'מה שמוכן יוצא' יכול לפגום משמעותית בחוויה
עם מנות גדולות, תפריט מגוון שמתאים לכל אחד ועיצוב נעים, קלארו היא מסעדה שמהווה הימור בטוח לארוחות משפחתיות. אז למה בכל זאת השלם לא עולה על סך חלקיו?
המונה מוצא חומוס מדהים בחומוס העם בתל אביב, כזה שתרצו ממנו עוד ועוד. עכשיו רק צריך שישקיעו שם בפרטים הקטנים, כי בינתיים במחלקת התוספות מפשלים ובגדול
אחרי מאמצי סנגוריה ארוכים שהשקיע אבי אפרתי בשף עומר מילר, גרסת המסעדה של קליפסו בחוף פרישמן בת"א הייתה מבחינתו המבחן האמיתי. הכשלון היה מהדהד
בתקופה הלוהטת של הקיץ נהגה אמו של המונה להכין לו חביתת ירק פשוטה ומספקת. במקום נידח בחולון הוא מוצא דוכן ביתי שמספק לו את אותה מנה נוסטלגית
רק 300 מטר מפרידים בין המקום הישן לחדש של מסעדת המוציא בירושלים, אבל מבחינה מהותית המקום עבר מתיחת פנים. מלבד המנות המוכרות יש הפתעה נעימה בגזרה הלילית
במתחם נגה היפואי מסתתרת פנינה איטלקית בשם ג'מה, שמגישה כבר שלוש שנים אוכל איטלקי מעולה. מועדון ארוחת הצהריים התענג על אחת העסקיות הכיפיות ביפו
מאז ביקורו הקודם של אבי אפרתי מסעדת קיטשן מרקט שינתה מעט כיוון. אבל גם כשהיא לא במיטבה, המסעדה של יוסי שטרית מצליחה לספק ארוחה ברמה טובה שנדיר למצוא כמוה במחוזותינו
לא פשוט לעשות קבב ביתי מושלם, בטח כשלמונה יש כל כך הרבה דרישות. אבל כשזה כבר קורה - כמו שעושים במקום קטן ומפתיע בירושלים, הטעם נותר בפה שבועות רבים לאחר מכן
לתושבי הוד השרון מגיע הרבה יותר ממה שקברניטי ריפאבליק מיתגו תחת הלוגו 'סטנדרט תל אביבי'. אבי אפרתי מתבאס על ארוחה גרועה במסעדה שמתמקדת אך ורק בעיצוב ובאווירה, ומזניחה לחלוטין את האוכל
עשרות שנים מגישים בפלאפל אמסלם בחצור הגלילית כדורים משובחים - המונה מגיע לבקר במוסד הפלאפל הצפוני ומתאהב בדוגריות של פעם