לסחוט את הליים
לימוני הליים הריחניים ממלאים את השווקים ויכולים לעשות פלאים גם לעוגות בחושות כשמשודכים לפיסטוק. נעמה נויהאוז אופה בקלות עוגה חמצמצה-מתוקה במרקם אוורירי במיוחד
לימוני הליים הריחניים ממלאים את השווקים ויכולים לעשות פלאים גם לעוגות בחושות כשמשודכים לפיסטוק. נעמה נויהאוז אופה בקלות עוגה חמצמצה-מתוקה במרקם אוורירי במיוחד
מתכון הפסטה הזה כל כך פשוט להכנה, שילדים יכולים להכין אותו בעצמם, והוא לא דורש שום קנייה מיוחדת ומתבסס רק על מוצרי המזווה
הנשנוש המושלם לסופ"ש: פריך, עשיר בתבלינים ואפילו בריא. השף יוסי שטרית מלמד איך מכינים קרקרים כייפים שאפשר לטבול בממרח או לאכול אותם ככה
ביום שישי בערב כולם מחכים לדג של אמא, אבל השבוע השף יוסי שטרית מגלה לנו את המתכון הסודי שלו לדג של שבת עם המון שום, פלפלים מתוקים והפתעה - פולים. תתחילו לשנן: אין כמו הדג של אבא
איך מנצחים את החיבה לשניצלים קפואים? אורלי פלאי מפתיעה עם שילוב קטלני שנחטף מיד: קציצות שניצל תירס ביתיות, שלא ישאירו את הילדים אדישים
נעמה נויהאוז אופה שקיות הפתעה בדמות עוגיות ממולאות שוקולד חלב, מרשמלו וסוכריות צבעוניות שהילדים יתחננו לעזור לכם בהכנה וישמחו להגיש גם לאורחים שלהם
במקום שוב להגיש אורז כתוספת, השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד להכין בורגול גס, עשיר בתבלינים חמים, עם המון בצלים מקורמלים
נעמה נויהאוז לא מוותרת על ארוחת הבוקר בשום מחיר, לא באמצע יום עבודה ולא בסופ"ש אם יוצאים מהבית לפיקניק או חוף הים. במקום להיסחב עם ארוחת בוקר שלמה היא אורזת את הירקות, הביצה ואפילו את הקוטג' למאפינס מופלאים וריחניים
כולנו כבר מכירים את הפרנה, הלחמניה המרוקאית הרכה, אך הפעם השף יוסי שטרית מביא את הגרסה שלו שכוללת ארומה משגעת של תערובת תבלינים מיוחדת
הימים החמים שילוו אותנו עוד זמן רב מצריכים מאיתנו לגוון את מלאי המתכונים הקלילים. אורלי פלאי מצאה בדיוק את מה שאנחנו צריכים- סלט קיץ משביע עם אורז אדום, ענבים, אגוזים והמון ירוקים