הכנאפה מתוקה
אחד הקינוחים האהובים ביותר הוא ללא ספק הכנאפה. שף עדנאן דאהר ממסעדת מעדל'ה בעכו, מעניק את המתכון שלו לכנאפה חמה ומתוקה שבה הסולת מחליפה את שערות הקדאיף
אחד הקינוחים האהובים ביותר הוא ללא ספק הכנאפה. שף עדנאן דאהר ממסעדת מעדל'ה בעכו, מעניק את המתכון שלו לכנאפה חמה ומתוקה שבה הסולת מחליפה את שערות הקדאיף
הן ורודות, יפות, ויש להן סטייל. אורלי פלאי מכינה קציצות סלמון נהדרות עם תפוחי אדמה ותירס, שבתוך כריך הופכות לארוחה מעולה לילדים בחופש, כזו שבה השלם עולה על סך חלקיו
עוגיות השוקולד צ'יפס המסורתיות הופכות במתכון הזה לספלונים אפויים, שלתוכם נמזג קרם סמיך של שוקולד לבן. נעמה נויהאוז מרגישה מושחתת וטובלת בתוך הקרם עוגיות קטנות משאריות הבצק
בישורת האחרונה של החופש הגדול פותחים סניף של בנדיקט בבית ומכינים לילדים פנקייק בננות שמנמן ומושחת בדיוק כמו במסעדה
קרם אפוי בטעם עמוק של מנגו ושמנת, מנוקד בווניל ומכוסה בשכבת קרמל פציחה. נעמה נויהאוז מגלה שהיא מכורה למנגו ואופה ממנו קרם ברולה
אין דבר שאנחנו אוהבים יותר מאשר מנות שהן ארוחה שלמה בפני עצמן. כך גם הוא סלט הקטניות של יוסי שטרית שמכניס את כל הטבע לתוך קערה אחת: קטניות מזינות, עשבי תיבול רעננים ופרי מתקתק
כשהקיץ והחום משבשים את כל החוקים, היצירתיות נדרשת. נעמה נויהאוז מציתה את הדמיון והרעב עם גפרורי חמאה מתובלים ופריכים
האם כוסמת היא דגן, קטניה או אף אחד מהשניים? כמה קלוריות יש בה ומה אפשר להכין איתה? 5 עובדות שחייבים לדעת על אחד ממקורות התזונה החשובים שאפשר למצוא על המדף
איך הופכים מנת ילדים אהובה לארוחה מזינה? לאורלי פלאי יש פטנט שיגרום גם לקטנים וגם לגדולים להתאהב מחדש בקטניות