דלעת על דאל עדשים וקורמה תירס של טופולופומפו
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
רוצים לארח בסוכה בסטייל? אם אתם שייכים לאלה האוהבים מרק גספצ'ו, אתם חייבים לנסות את הפטנט של אורלי פלאי, שיהפוך אותו לנימוח וגם לא משפריץ
לכבוד שבת אפשר להכין מלבן בצק עלים ולהעמיס עליו כל מה שטוב בעונה הלוהטת. נעמה נויהאוז נפרדת מהקיץ ומפירותיו במאפה משגע, מלוח-מתוק, מושלם לאירוח בסוכה
רוצים להכין משהו קטן וטוב ליד הקפה עבור הדקה שאחרי הצום? אם אתם מחובבי האניס, אורלי פלאי אופה עוגיות מיוחדות במינן עם טעם וארומה ים-תיכוניים בזכות שני פטנטים
לכבוד סוף הקיץ והחגים שמפגישים עם המון אנשים אהובים, קבלו מתכון לעוגה נהדרת, רכה ומנחמת שתשיב את נפשכם לפני ואחרי הצום של יום כיפור
אחרי החג קשה להביט לכיוונו של אוכל כבד. שף קובי אוחיון למסעדת הרברט סמואל הרצליה משתף במתכון לדג לברק בתנור הנצלה כשהוא עטוף בטעמי המזרח הרחוק, ויוצא רך, רענן וכל כך טעים
היום שאחרי החג מעמיד אותנו מול מציאות של שאריות. עם קצת עיבוי של ירקות ותבלינים אפשר לאלתר איתן וליצור מנות מצוינות. למשל תבשיל קארי מגפילטע פיש על אורז לבן
מחפשים מנה מעולה ואלגנטית שתעמוד במרכז שולחן החג בראש מורם ותנצח על הארוחה החגיגית? בומב עוף במילוי חיטה, שומר וכרובית של מסעדת "קורדיליה" של שף ניר צוק יענה על הדרישות
שיחת טלפון מפתיעה מחזירה את נעמה נויהאוז לימי נעוריה בקיבוץ ולראשית הרומן עם מוצרי חלב. הזיכרון המתוק הופך למתכון פשוט אך מרשים לקרמשניט ביס עם בצק עלים אפוי ופירות יער
במקום שהילדים יאכלו ממתק תעשייתי בהפסקה, אפשר להכין 20 מאפינס בבת אחת, כך שיהיה להם נשנוש מתוק וביתי. מתכון של בייקרי למאפינס גזר לבית הספר