מונטנגרו: ההנאות הפשוטות
אבי אפרתי מגיע למונטנגרו בתל אביב כדי למצוא את אחד המקומות המוצלחים בז'אנר האוכל הפשוט והענייני
אבי אפרתי מגיע למונטנגרו בתל אביב כדי למצוא את אחד המקומות המוצלחים בז'אנר האוכל הפשוט והענייני
אבי אפרתי הגיע לסיפו ביפו בעקבות הבאזז שסביבה אך ארוחה אחת גרמה לו להבין שזהו עוד מקום הרחוק מלספק את הסחורה
עם אוכל פלסטיני טוב מאוד (אבל לא מדהים) מסתמנת חג' כחיל ביפו כמסעדה שווה למי שלא רוצה להרחיק עד אל באבור
אבי אפרתי מבקר בשה קורין בתל אביב ומוצא ביסטרו מתוק עם פוטנציאל שכדי לממשו, כל מה שצריך זה מעט איזון במטבח