גדרה 26: רגל פה, רגל שם
אבי אפרתי מגיע לגדרה 26 בתל אביב ומוצא שם אוכל שתמחורו מתון וכאלו הן גם איכויותיו, כך שאל תצפו להרים וגבעות קולינריים
אבי אפרתי מגיע לגדרה 26 בתל אביב ומוצא שם אוכל שתמחורו מתון וכאלו הן גם איכויותיו, כך שאל תצפו להרים וגבעות קולינריים
לא רק האיטלקייה הטובה בארץ אלא אחת מעשר המסעדות הטובות בישראל. כך מסכם אבי אפרתי היוצא ממסעדת פרונטו בתל אביב מוקסם ומאושר
מסעדת סוהו בראשל"צ היא לא מקום לחפש בו את הבשורה הקולינרית החדשה אולי, אבל אוכל אסיאתי עם תמורה מצוינת לכסף, כן ובהחלט
אבי אפרתי מגיע לאוזריה התל אביבית של אביבית פריאל ומגלה חמארה צנועה ומהנה עם אוכל שבא עם המון אהבה