קוצ'ינה תמר: פעם היה פה שמח
בעבר אבי אפרתי היה מוכן לדהור מכל קצות הארץ בעבור מנות של קוצ'ינה תמר. מעציב לגלות שבחורף 2014, המסעדה של תמר כהן צדק הפכה לסתמית, בינונית ומרושלת
בעבר אבי אפרתי היה מוכן לדהור מכל קצות הארץ בעבור מנות של קוצ'ינה תמר. מעציב לגלות שבחורף 2014, המסעדה של תמר כהן צדק הפכה לסתמית, בינונית ומרושלת
אבי אפרתי הגיע מלא תקוות אבל הקונספט של מסעדת קז'יואל איטלקית צנועה ומוצלחת יצטרך לחכות למסעדה אחרת. בקפיקו החדשה של לירן גרודה נדרשת למקצה שיפורים
במדינה שמסעדותיה מתנהגות כאילו שכחו מזמן היכן נמצא הצפון, נעים לעלות מידי פעם לגליל ולפגוש גם מקומות כאלה. שראביכ בכפר ראמה היא מסעדת פועלים חביבה, צנועה וזולה
אחרי ארוחה רעה שמגדירה מחדש את גבולות החוצפה לא נותר אלא לומר - איזה מלך השגב הזה. הפער בין ההצלחה הפנומנלית של מסעדות שגב לאיכות האוכל הוא ללא ספק מהמרהיבים שישנם כאן