פיש: הצלחה מוצדקת בעליל
אבי אפרתי מגיע למסעדת פיש בראשל"צ ומוצא מקום צנוע וסימפטי עם מנות נדיבות, המוכיח שבקלות ניתן לסגור ארוחה מהנה לשניים בפחות מ-300 שקלים
אבי אפרתי מגיע למסעדת פיש בראשל"צ ומוצא מקום צנוע וסימפטי עם מנות נדיבות, המוכיח שבקלות ניתן לסגור ארוחה מהנה לשניים בפחות מ-300 שקלים
אבי אפרתי ביקר ברשת ההמבורגרים בלאק ולא הצליח למצוא ערך מוסף מעבר לקציצה. עם מנות המזכירות מסעדת פועלים בעייתית, לא בטוח שבוקששתר עצמו היה נהנה לשבת ולאכול כאן
אז אמורה מיו אולי איננה הבוטיק המשפחתי החביב והמוקפד שהייתה פעם. אם כבר, היא קצת יותר מפעל משגשג, שלמרות המגבלות מציע מנות גדולות ומשתלמות ושפע חן
העיצוב המושקע והתפריט הפומפוזי בטופולופומפו של אבי קונפורטי הם עלה תאנה המתקשה להסוות מטבח אסייתי סטנדרטי, מנות קטנטנות ומחירים בשמיים. אבי אפרתי מדווח מן המכונה