סבאל'ה: הפתעה מהסוג הנעים
לא המציאו את הגלגל בסבאל'ה הכפר סבאית, אבל בעיר של צחיחות קולינרית, אבי אפרתי מוצא בה פוטנציאל והרבה כוונות טובות. רק מה יהיה עם השם הארכאי והבלתי מזמין הזה, שנתנו למסעדה?
לא המציאו את הגלגל בסבאל'ה הכפר סבאית, אבל בעיר של צחיחות קולינרית, אבי אפרתי מוצא בה פוטנציאל והרבה כוונות טובות. רק מה יהיה עם השם הארכאי והבלתי מזמין הזה, שנתנו למסעדה?
אחרי יותר משנתיים מאז הפתיחה חזר אבי אפרתי לקפה 48 בנחלת בנימין בתל אביב, רק כדי לגלות שהשף, יהונתן בורוביץ', הבשיל והתפתח, והאוכל שלו עשה קפיצה משמעותית קדימה
התחושה העולה אחרי ארוחה בצפון אברקסס: מדובר במסעדה שכל ייעודה הוא הדפסת כסף. אבי אפרתי מצא מינונים מחפירים ואפס מאמץ - והוא לא מתכוון לשוב
שפע של כוונות טובות ומאמצים אפשר למצוא ב- ARIA החדשה של השף גיא גמזו, אבל נכון לעכשיו, האוכל פשוט לא פוגע. אבי אפרתי מבקר במסעדה החדשה בנחלת בנימין בת"א
מינימליסטית, ללא גיבוי מחומרי גלם מהממים או נגיעה של ברק כלשהו במטבח. אבי אפרתי ביקר בעזיזה החדשה בכרם התימנים, לא הצליח להתפעל, והגיע למסקנה שממש לא הכרחי להגיע