קלארו: השלם קטן מסך חלקיו
אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו
אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו
אבי אפרתי הגיע לאל ג'מילה החדש ביפו, מלא ציפייה לאוכל ערבי טוב. אבל כשהקונספט הרבה יותר חזק מהאוכל, מתגלה שהתקווה למסעדה ערבית טובה תאלץ להיגנז לעת עתה
הטרטורייה של ליטל איטלי מתמודדת עם לא מעט תחרות במתחם שרונה, אבל נכון לעכשיו זהו מקום איטלקי מוצלח, בפשטות צלולה, חדה ומדויקת תחת ידו המיומנת של השף יוגב ירוס
לקראת יום העצמאות מגיע אבי אפרתי למסעדת הבשרים הפופולרית לימוזין ברמת ישי. התוספות והראשונות אמנם החזירו אותו לשנות ה-80 אבל הבשר במסעדה עשוי היטב ומתומחר בהגינות יוצאת דופן