עיסקית: הדוניזם אפשרי
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
אבי אפרתי מגיע למזללה, המסעדה החדשה של מאיר אדוני בתל אביבי, ואומר בבטחון רב: זה הולך להיות מקום מצוין
מסעדת סומאק במושב גיאה היא בסך הכל ביסטרו צנוע במקום מרוחק. אבי אפרתי אוכל שם ארוחה סבירה ולא ממליץ להגיע במיוחד
במקום שהוא כבר יותר ממוסד כמו הקופי בר בתל אביב, ציפה אבי אפרתי לאוכל מצוין ומעלה. חבל שיש שם עדיין נפילות קטנות
אבי אפרתי יוצא לאכול במסעדת האחים, ומסיק שעם עוד קצת שיפשוף, היא תהיה אלטרנטיבה לא רעה למסעדות בשר בעיר