קלואליס: הבועה שאינה מתפוצצת
ביקור בקלואליס ברמת גן, מספק הצצה לאחת המסעדות היציבות ביותר בארץ ששומרת על רמת האוכל וקצת פחות על רמת המחירים המאמירה
ביקור בקלואליס ברמת גן, מספק הצצה לאחת המסעדות היציבות ביותר בארץ ששומרת על רמת האוכל וקצת פחות על רמת המחירים המאמירה
כשיתנו לרובי פורטנוי, שף מסעדת נאמוס החדשה לעשות באמת את מה שהוא יודע, זו תהיה מסעדה נהדרת. בינתיים היא בעיקר יקרה - אבי אפרתי מבקר
המוסד הוותיק והמצליח דיקסי בתל אביב, מתגלה אחרי ארוחה כמיושן בתפאורה, באווירה ולמרבה הצער גם באוכל. אבי אפרתי ברטרו
אבי אפרתי מגיע למל ומישל בתל אביב כדי לבדוק את התפריט החדש ומוצא את עצמו נהנה מכל מנה ומאווירה איטלקית נעימה