טורקיז: הציפיות היו גבוהות מדי
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
בלו סקיי, הכשרה החדשה של מאיר אדוני בקרלטון בתל אביב, היא מסעדה שיכולה וצריכה להיות טובה יותר. אבי אפרתי ביקר בה והוא סבור, שבמונחי תמורה לכסף היא בהחלט יקרה מדי
כמה יפניות איכותיות באמת אתם מכירים בישראל? אבי אפרתי אכל במינאטו הכשרה בהרצליה, התרשם מהדיוק, המיומנות והעידון, והוא ממליץ בחום להוסיף אותה לרשימת המצוינות
המסעדה החדשה של נשאת עבאס בחוף ימה של עכו נהנית מהתפאורה הנהדרת ביותר בארץ. אבי אפרתי ביקר בה, דבק באוכל מן הים, וגילה מנות טובות מאוד
מה שהתחיל כקונספט חתרני ומרגש לפני כעשור, הפך למסעדה מגובשת בעלת היפסטר שיק עם תפריט אישי ולא מתחנף. למרות שלא הכל מושלם, אבי אפרתי מצא מסעדה מלאה באהבה שמעוררת סימפטיה