בסדר עד טוב: סנטה קתרינה
אחרי שנה וחצי חוזר אבי אפרתי לסנטה קתרינה ומגלה כי מאז ביקורו הקודם רמת האוכל ירדה בחצי קומה. האם אלו אילוצי העומס העצום בו נתון המטבח או שמא בחירה מודעת?
אחרי שנה וחצי חוזר אבי אפרתי לסנטה קתרינה ומגלה כי מאז ביקורו הקודם רמת האוכל ירדה בחצי קומה. האם אלו אילוצי העומס העצום בו נתון המטבח או שמא בחירה מודעת?
במסעדת פבלה באשדוד מוצא אבי אפרתי את כל להיטי הרגע במיינסטרים: כרובית בטחינה, חציל שרוף, קרפצ'יו וסביצ'ה. אולי לא מדובר במקום הכי מקורי, אבל הוא יעיל וחיובי
איטליאנו דה לה קוסטה בחיפה היא מסעדה כייפית, מוצלחת ונעימה. אבי אפרתי מתרשם מהיכולת של השף חמודי עוקלה לשלב מנות יומיומיות מז'אנר הפיצה - פסטה עם נגיעות שף, תוך שמירה על נגישות
החשש של אבי אפרתי מפוטנציאל המיש-מש במסעדת בומביקס מורי החדשה בקרית אונו התממש. רמות הרישול הקיצוניות בביצוע ומנות בסגנון בית קפה סתמי הראו כמה חשובה הנהגתו של שף מדופלם שנוכח בקביעות