הזיות ושריפות: איך התפתחה הבירה מימי הביניים ועד היום?
אם הבירה שהכנתם התקלקלה והיינו בימי הביניים היו שורפים אתכם בכיכר העיר. עובדות ותככים בהיסטוריה של הבירה מימי הביניים ועד היום - כתבה חמישית בסדרה
אם הבירה שהכנתם התקלקלה והיינו בימי הביניים היו שורפים אתכם בכיכר העיר. עובדות ותככים בהיסטוריה של הבירה מימי הביניים ועד היום - כתבה חמישית בסדרה
טעימות יין מסדרת "תבור אדמה" יחד עם מטעמים של "דיאנא" מנצרת הם סיבה טובה לקפוץ היום לחגיגה של יקב תבור. גם ביקב כרמי יוסף יש יום פתוח
יצרני הבירה הראשונים גילו אותה במקרה לפני כ-9000 שנה וחשבו שהיא באה מהאלים - ההיסטוריה של הבירה. כתבה רביעית בסדרה
עושים אלכוהול. גיא גיסר על ליקר בנדיקטין, עוד משקה של נזירים המבוסס על 27 עשבים וסלק סוכר ולא על ברנדי או קוניאק כפי שנהוג לחשוב
גיא גיסר נסע ליקב תשבי כדי לבדוק מה שווה הברנדי הכשר המיוצר במקום. אחרי שנלחץ מהמרחבים הירוקים ונרגע בחדר האפל הוא קובע - לא סתם זכה "ג'ונתן תשבי" במדליית זהב
כמו יקבי הבוטיק גם מבשלות הבירה הזעירות צוברות תאוצה בשנים האחרונות. כשהן ממוקמות במסעדה הן מאפשרות שלוק מהבירה הכי טרייה שיש לצד ארוחה - כתבה שלישית בסדרה
פורים הוא אולי ההזדמנות היחידה שיש לנו להשתכר עם הכשר מהרבנות. לא ננצל אותה? הנה כמה הצעות
גיא גיסר יוצא במסע בחירות למען הקלבדוס - שיכר אלכוהולי עשוי תפוחים, שהולך להיות הדרינק הבא שלכם
מכניסים חיטה ומוציאים משקה ממסטל - איך מכינים בירה ומה התהליך שהופך אותה לכזו סקסית. כתבה שנייה בסדרה
להזמין יין אדום עדין, להתעלף על הברמנית ולדבר על סקס? - גיא גיסר עם חוקי הבר של המין החזק
קופצים ראש לכוס של בירה ומגלים מה זה בדיוק לתת, מה עושות הכישות ומי שומר על איכות הבירה