מתכונים חמים

סופגניה של רומנים

רכה, עדינה ובלי התפחות - מתכון לסופגנייה הנודעת של הרומנים - פפנאש, שתהיה גולת הכותרת בחג החנוכה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-25 יחידות:
  • 2 כוסות קמח
  • כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • גרידה מלימון אחד
  • מקל וניל (או כפית תמצית וניל איכותית)
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה:
  • אבקת סוכר, קרם פרש וריבת פטל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: בקערה, מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  • 2. מוסיפים ביצים, גבינת ריקוטה, גרידת לימון ותוכן של מקל וניל אמיתי. מערבבים היטב.
  • 3. מחממים שמן בסיר קטן ועמוק.
  • 4. מרטיבים את הידיים, קורצים כדורים מהבצק וזורקים לשמן החם בזהירות (חשוב שהאש לא תהיה גבוהה). כאשר כדורי הבצק מזהיבים, הופכים אותם, ומטגנים את הצד השני.
  • 5. מגישים עם ריבת פטל, קרם פרש ואבקת סוכר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully