זהב תימני: קובנה של סאלוף ובניו
הקובנה, רכה כמו צמר גפן, ועשירה בטעמים, היא אחת המנות הכי אהובות מהמטבח התימני. מסעדת סאלוף ובניו בשוק לוינסיקי, משתפת אותנו במתכון הסודי שלה, כי לא רק לתימנים מגיע ליהנות. רק אל תשכחו רסק עגבניות וסחוג
הקובנה, רכה כמו צמר גפן, ועשירה בטעמים, היא אחת המנות הכי אהובות מהמטבח התימני. מסעדת סאלוף ובניו בשוק לוינסיקי, משתפת אותנו במתכון הסודי שלה, כי לא רק לתימנים מגיע ליהנות. רק אל תשכחו רסק עגבניות וסחוג
הפלאפל הבלגי שנפתח בשבוע שעבר בראשון לציון שבר את הרשת, והזכיר לנו שמכשיר הוופל שיש היום כמעט לכל אחד בבית, יכול לעשות עוד הרבה דברים, חוץ מהוופל הבלגי הקלאסי - לפניכם 10 רעיונות מקוריים ופריכים
היא דורשת מעט השקעה, אבל היא מכילה את כל האהבה שתרצו להעניק למי שחשוב לכם - בצק פריך, קראמבל קקאו מלוח, קרם שוקולד עשיר וזילופי קצפת עדינה. אין מי שיכול לסרב למילקי, בטח כשהוא מגיע בצורת עוגה
רוצים להמיר כמויות במתכונים? זה המקום בשבילכם. כדי שתוכלו להכין את המאפה או התבשיל המושלם כדאי להיצמד לכמויות מדויקות. זה אולי נשמע מסובך אבל בעזרת המדריך הבא תוכלו לעשות זאת בקלות
לסלטים של ארוחת שישי או לבראנץ' של שבת בבוקר, מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בריח הבישולים וההכנות לסוף השבוע שמילאו את השכונה בה גדלה ברמלה ומכינה בהשראתם לחמניות רכות ותפוחות שכורכות פרחי כרובית זהובים. מושלם עם טחינה ועגבניות טריות
עוגת הבננות שאפתה השבוע הדוכסית מייגן מרקל בביקורה באוסטרליה, הזכיר לנו שחוץ מאושיית אופנה, היא גם פודית לא קטנה. את המתכון לעוגת הבננות עוד לא השגנו אבל יש לנו מתכון אחר, שווה לא פחות - לחם משנה חיים. במקרה שלה זה לגמרי עבד
פינטזתם על בראוניז שוקולדיים ומושלמים עם פריכות משגעת, מצאתם מתכון נהדר, היה נדמה לכם שעשיתם הכל כמו שצריך, והתוצאה - מאכזבת. הנה 6 טעויות נפוצות, שאם תעקבו אחריהן אין מצב שתפקששו את הבראוניז שוב
השזיפים אמנם מככבים בקיץ, אבל דווקא עכשיו כשמתחיל להתקרר מעט בערבים ועוד מעט הם ייעלמו עד לשנה הבאה, הכי מתחשק לנו להכניס את הפרי החמצמץ לעוגות ומאפים שיצבעו אותם בסגול עמוק וסתווי
אין דרך טובה יותר לקבל את פני הסתיו מאשר עם עוגה מתוקה המחביאה בתוכה תפוחי עץ ואגוזי פקאן ומעליה נשפך קרם טופי משוגע. כמה שהיא יפה ככה היא קלה להכנה
לכבוד עלייתה לאוויר של משחקי השף קונדיטור והצטרפותו של ארז קומרובסקי, גורו האפייה שלנו, לצוות השיפוט, ביקשנו להפנות אליו את שאלות הגולשים בנושאי אפייה, ארז קיבל את כל השאלות וענה - כי גם לחובבנים מגיע! עכשיו לכו תאפו עוגה
שלושה מרכיבים, שלוש דקות הכנה ואין אפילו צורך באפייה. בראוניז עסיסיים שעומדים להכניס לכם הרבה אנרגיה לגוף ומתאימים גם לטבעוניים