כנראה שזו עסקית הערב השווה בתל אביב
אבי אפרתי הגיע במקרה לדלידה, ולמרות שהיא מגדירה את עצמה כחמארה אירופאית, הוא מצא שם גסטרו בר ים תיכוני שכיף לאכול ובעיקר לשתות בו
אבי אפרתי הגיע במקרה לדלידה, ולמרות שהיא מגדירה את עצמה כחמארה אירופאית, הוא מצא שם גסטרו בר ים תיכוני שכיף לאכול ובעיקר לשתות בו
יותר מסתם טרנד: בתי אוכל המציעים תפריט זול נפתחים כאן ללא הרף, ומגדירים מחדש את סצנת אוכל הרחוב הישראלי. לא מדובר רק בפלאפל בפיתה או פיצה, אלא גם בשלוחות של שפים ומסעדות מוכרות. האחרונה להצטרף היא פסטה מיה עם דוכן לפסטה טרייה החל מ-15 שקלים
למרות שמדובר במקום שמתנהל בהצלחה רבה עם קהל לקוחות נאמן של רעבי דרכים, בגט מור פועל מתחת לרדאר כבר למעלה מעשור וזה הזמן לגלות אותו. לא רק בגלל השניצל בבגט שכולם עומדים בתור בשבילו, אלא בגלל השקשוקה הטריפולטאית שנותנת בראש
פורים הוא חג ששותים בו עדלאידע, אבל מה עושים עם ההאנגאובר של היום שאחרי? אוכלים, כמובן. אספנו עבורכם את 10 המנות הכי מושחתות בעיר הגדולה
ראצ'ה, מסעדה גרוזינית שהעתיקה את מיקומה מירושלים לתל אביב לפני מספר שבועות, היא מקום שמייצר חוויה פולקלורית שמחה ומסורתית, אבל איך האוכל שם? עם מקצה שיפורים קל, היא יכולה להפוך למסעדה שמגישה אוכל עממי טוב מאוד
היה זה עניין של זמן עד שפלורנטין תהפוך למוקד קולינרי משובח, והמסעדה האסיאתית החדשה של השף שרון כהן (שילה, קפה אירופה) - פלורנטין האוס - מעלה את הרף בשכונה התוססת
ישנן לא מעט חומוסיות שהמונה טועם רוצה כבר לכתוב עליהן בטור, אבל חומוס חמודות הפתיעה אותו ועקפה את כולן בזכות חומוס מעולה עם אופי אמיתי ומחיר בדיחה של 10 שקלים למנה
מטבח מאוזן, שכונתי, צנוע ושפוי הופכים את אל וסינו למסעדה סימפטית ומומלצת, למרות שהאוכל בה אינו מסעיר ואף היפסטר תל אביבי כנראה לא ידרוך במקום. אבי אפרתי מפלל לעוד מסעדות מהסוג הזה
יריב מלילי, הבעלים של מסעדת בית תאילנדי, מציין עשרים שנים למסעדה ומדבר על ההתחלה הקשה, האיש שבזכותו חל השינוי והתפריט החדש, וגם חושף: מתי הכי קל להשיג מקום במסעדה העמוסה
זה לא סוד שכבר שנים שוק הפשפשים אינו נאמן להגדרתו. הסוחרים הקטנים פינו את מקומם לטובת חנויות יוקרה ומסעדות מפונפנות. כעת, המונה טועם מוצא מקום שמשנה את התמונה עם ארוחה מלאה ב-22 שקלים. פנינה אמיתית
משמין, מושחת, פוטוגני בטירוף וטעים. קרמרי דה לה אקלייר לוקח את כל המאפים הצרפתים: קרואסון, פחזנית, אקלייר ומקרון וממלא אותם בגלידה איטלקית עם רוטב מושחת מעל, ועוד מגוון של תוספות - בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
מסעדת מיט בר היא ממסעדות הבשר הוותיקות בעיר תל אביב. האם השנים עושות לה טוב? אבי אפרתי הלך לבדוק את העניין בארוחת צהריים עסקית, וחזר כשבפיו הקביעה כי מדובר בסטייק האוס ראוי
שאול בן אדרת חזר מאוהב בליסבון, הרבה בזכות האוכל הטוב שהעיר מציעה. עבור אלו המתכננים להגיע לשם בקרוב, הוא חושף את ההמלצות שלו למסעדות הכי שוות בסביבה
השבוע המונה טועם חושף את הבורקס שגורם לו להגיע כל פעם מחדש במיוחד לרמלה. פריך, טרי, טעים וזול. הקאץ'? צריך להגיע עד 12:00 בצהריים, לפני שהסחורה מתחסלת
יהלומה בנמל היא שילוב כוחות של שתי נשים חזקות שאבי אפרתי מחבב במיוחד: יהלומה לוי ועינב ברמן. במקום החדש, הן נעות בין העממי לבין הביסטרו ומציגות אוכל עם המון תשוקה ואינטליגנציה
לא רק אמנות, פירנצה היא מעוז הקולינריה של טוסקנה ויעד קולינרי שאסור לפסוח עליו. לאלו המעניינים לטעום ולהריח את המאכלים האמיתיים של העיר מציע חיים קוזניץ, מדריך טיולים שמכיר אותה היטב, להקדיש יום סיור לתענוגות הקולנריים שיש לה להציע
יד המקרה הובילה את המונה טועם למזרח רמת גן, שם נתקל בפלאפליה של ממר: מקום קטן ומיוחד, עם לביבות תפו"א מטוגנות מושלמות, פיתה רותחת, ממרח ירוק חריף-אש והחצילים הכי מיוחדים שתטעמו