קרב תרנגולים
חג ההודיה שחל היום בארצות הברית הוא הזדמנות מצוינת להכיר קצת יותר טוב את תרנגול ההודו. אז איך מטפלים בו נכון ומה בכלל הסיפור של אמריקה עם העוף הממולא?
חג ההודיה שחל היום בארצות הברית הוא הזדמנות מצוינת להכיר קצת יותר טוב את תרנגול ההודו. אז איך מטפלים בו נכון ומה בכלל הסיפור של אמריקה עם העוף הממולא?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
על הקובה הצהובה והשמנמנה שהביא אחד בשם חמו מבגדאד, למד אלרן שרפלר מהשכנה העיראקית של הוריו בירושלים. כיום הוא מגיש אותה בעזורה בתל אביב ומגלה לכם את סוד הקסם של הבצק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקסם של הודו נכנס למטבח עם ארוחת טאלי שמכינים מחומרי גלם שיש בכל מזווה- זוג ידיים אחד מכין תבשיל דאל בעוד הזוג השני קולה על המחבת צ'פאטי. מגישים עם אורז ויוגורט ומרגישים לרגע בארץ רחוקה
רגע לפני שהשמיים מתקדרים, המעלות צונחות ואתו החשק לצאת מהבית, כדאי להכין את המזווה לבאות. השפית מיכל לוי מקפה בראון במתחם G צמרת, מעניקה 4 מתכונים לממרחים ביתיים - מהשגרתי ועד המיוחד, שיעניקו את השדרוג המתבקש לסנדביץ'
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
צולים את הפרגית במחבת פסים מתבלים היטב בתבלינים צבעוניים וכבר יש לכם ארוחה זריזה. מה נשאר? להכניס אותה לתוך פיתה חמימה עם ירקות ולהגיש כארוחה מפנקת
קערת מרק היא ארוחה בפני עצמה ובכל יום אפשר ליהנות מקערה שונה. מתחילים את השבוע בסיר גדול של מרק עוף ומשתמשים בו בכל יום בשבוע כבסיס למרק שונה ועשיר בטעמים ובלי הרבה עבודה