ים יבשה: מרק מולים ונקניק מעושן
איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3, מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות, ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3, מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות, ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
חג ההודיה שחל היום בארצות הברית הוא הזדמנות מצוינת להכיר קצת יותר טוב את תרנגול ההודו. אז איך מטפלים בו נכון ומה בכלל הסיפור של אמריקה עם העוף הממולא?
על הקובה הצהובה והשמנמנה שהביא אחד בשם חמו מבגדאד, למד אלרן שרפלר מהשכנה העיראקית של הוריו בירושלים. כיום הוא מגיש אותה בעזורה בתל אביב ומגלה לכם את סוד הקסם של הבצק
במקום לחכות לאדון חורף שמבושש להגיע, השפית נירו קורן עם 3 מתכונים למרק אפונה עם שומר ונענע, שורבה מקרונה טריפולטאית וקובה סלק כמו של סבתא
הקסם של הודו נכנס למטבח עם ארוחת טאלי שמכינים מחומרי גלם שיש בכל מזווה- זוג ידיים אחד מכין תבשיל דאל בעוד הזוג השני קולה על המחבת צ'פאטי. מגישים עם אורז ויוגורט ומרגישים לרגע בארץ רחוקה
רגע לפני שהשמיים מתקדרים, המעלות צונחות ואתו החשק לצאת מהבית, כדאי להכין את המזווה לבאות. השפית מיכל לוי מקפה בראון במתחם G צמרת, מעניקה 4 מתכונים לממרחים ביתיים - מהשגרתי ועד המיוחד, שיעניקו את השדרוג המתבקש לסנדביץ'
צולים את הפרגית במחבת פסים מתבלים היטב בתבלינים צבעוניים וכבר יש לכם ארוחה זריזה. מה נשאר? להכניס אותה לתוך פיתה חמימה עם ירקות ולהגיש כארוחה מפנקת
קערת מרק היא ארוחה בפני עצמה ובכל יום אפשר ליהנות מקערה שונה. מתחילים את השבוע בסיר גדול של מרק עוף ומשתמשים בו בכל יום בשבוע כבסיס למרק שונה ועשיר בטעמים ובלי הרבה עבודה