מיקי שמו אופה: סמבוסק די
סמבוסק גבינה אפוי, שזוף וסקסי. מיקי שמו מכין את הגירסה השפויה של המעדן הפריך שאוכלים בביס
סמבוסק גבינה אפוי, שזוף וסקסי. מיקי שמו מכין את הגירסה השפויה של המעדן הפריך שאוכלים בביס
שפים מובילים מבשלים ארוחת גאלה התנדבותית לפרויקט "מבשלים הזדמנויות". קבלו 3 מתכונים פשוטים וטובים מהתפריט
בל"ג בעומר הקרוב לא אוכלים מרשמלו משקית. ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל מכין מרשמלו ונותן טיפים להצלחה
קטנים קטנים אבל ממזריים. נגיסי הגבינה של מיקי לא דורשים הרבה עבודה ונגמרים נורא מהר
עוגת שוקולד פשוטה ועשירה המתאימה כקינוח לכל טיול אביבי, פיקניק, על האש או ארוחת שבת. מיקי שמו אופה לשבת
במדור מדריך הבישול מסביר גיורא אשכנזי ממסעדת NG איך בוחרים נתח לסטייק ואיך תכינו את המנגל המושלם